el_banano Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 (edytowane) dziś w nocy tj. z 28 na 29 maja miał miejsce tragiczny wypadek na skrzyżowaniu ul. legnickiej z małopanewską (obok kauflandu) w kierunku do centrum. Potrącony został mężczyzna w wieku ok. 25 lat (nie wiem tak przypuszczam po wieku jego znajomych). Sprawca jechał BMW 7 e38. jak słyszałem z opowieści ludzi podobno jechał ok 120 km/h ale osobiście uważam że miał dużo dużo wiecej ponieważ ciało znalazło sie ok 100m od pasów a kierowca uciekł. Całe szczęście niecałe 5 minut później tajniaki złapali go (co dziwne) na tym samym skrzyżowaniu w tym samym kierunku, uważam że pewnie był w szoku i odjechał (niektórzy mówili że pijany, nie wiem nie widziałem kierowcy). Itak daleko by tym autem nie odjechał bo jak zobaczyłem ten samochód to odechciało mi sie szybkiej jazdy samochodem, naprwde to była masakra, przednia szyba od strony pasażera zbita i zawinięta do środka na tylnej szybie (od środka) krew na wszystkich szybach krew i szczątki ciała....... na dachu także fragmęty ciała.... maskara masakra masakra.... ciała nie widziałem bo już była karetka i było w namiocie pod workiem ale świadek (chyba jego koleś) powiedział "masakra kur** wszędzie pełno mięsa ja pierd***....." Szczerze mówiąc to uważam że legnicka nocą jest bardzo niebezpieczna i sam wcale wolno po niej nie jade ale po tym zdarzeniu raczej zwolnie.... Edytowane 29 Maja 2010 przez el_banano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Szkoda chłopaka...I już widzę tą nagonkę w prasie na kierowców w BMW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 aktualizacja...... zdjęcie auta -- http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c63bc49fcbb84543.html relacja tvn --http://www.tvn24.pl/-1,1658402,0,1,smiertelnie-potracil-pieszego--uciekl-i-wrocil,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 to nie pierwszy wypadek na tym skrzyżowaniu przechodnie przebiegają tam przez ulice bardzo często pakując się pod kola pojazdów ja stamtąd odwiozłem raz samochód a potem motocykl z tym że kierowca motocykla tak jak i piesza która mu wpadła pod motor nie przeżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 wyczytałem na innym forum że koleś miał 27 lat w tvn mówią 32... nie mam pojęcia..... tak czy siak szkoda chłopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 kutwa;/przejezdzalem obok wczoraj i widzialem zbiegowiska, ale nie wiedzialem,że taka masakra;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 to nie pierwszy wypadek na tym skrzyżowaniu przechodnie przebiegają tam przez ulice bardzo często pakując się pod kola pojazdów ja stamtąd odwiozłem raz samochód a potem motocykl z tym że kierowca motocykla tak jak i piesza która mu wpadła pod motor nie przeżył To byl moj kolega Piotrek ,tez mlody chlopak ... A co do Tematu Banana to jedna wielka maskra ,ale noca tam wszyscy wariuja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 o cholera masakra ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Ban i kuniec. A co do tematu, to pierwszy raz widzialem, zeby fura tak od pieszego wywalona byla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 o ja.. nie kolorowo to wyglada... ale tam czesto ludzie wybiegaja przed maska leca auta a ludzie albo na max biegu jak struś pedziwiatr "bo zdąze " albo idzie spacerkiem nie przejmujac sie niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Faktycznie niezły dzwonek , skrzyzowanie z kauflandem jest generalnie jeszcze niebezpieczne z drugiego powodu , wiekszosc aut jadących od i z centrum zapierdziela konkretnie w nocy , ale pare razy przywaliłbym w auto ktore wyjezdzało z tej uliczki od Shell'a i skrecające w lewo w kierunku lotniczej ... 3 pasy + swiatła pomarańczowe + skret w lewo = gwarantowane kłopoty. Jesli chodzi o pieszych to tez jest masakra w nocy na wysokosci Magnolii tam tez sie trafiają kamikadze , ktorzy nie patrzą tylko włażą pod koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Najgorsze że Legnicka jest pofalowana i czasem w nocy ciężko jest zauważyć kogoś wbiegającego na jezdnię. Trzy pasy też robią swoje i wielu ulega prędkości. Szkoda człowieka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 powiem wam że czasem w dzień jest bezpieczniej szybko Legnicką przelatywać, nocą to cholerne oświetlenie jest gorsze niż by go nie było, kiedyś czesto leciałem Legnicką w nocy ale nigdy ponad 100, a w dzień zdażało się szybciej, mimo wszystko to wina głównie pieszego , oczywiście predkość też zrobiła swoje, ale pieszy z daleka widzi światła auta a kierowca pieszego wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Chlopaka szkoda to fakt... wina lezy po obu stronach. Predkosc zrobila swoje, ale jego nie uwaga tez..Pozostaje nam wspolczuc , ale nie sprowadzaj kierowcow tej marki do jednego worka , bo rownie dobrze to mogl byc Opel lub Audi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 mlody321 Napisał . reszte namierze po ip i ........................... wiedz że ciebie również po ip można namierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 po pierwsze primo [ ' ] po drugie primo STARY wychodzac na pasz powinno cie walic czy ktos jedzie z tym sie nie zgodzę,od przedszkola uczą "najpierw spójż w lewo, później w prawo i jeszcze raz w lewo' - zasada ograniczonego zaufania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi