Tricz Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 E tam Ja i tak jdę. Co prawda w sobotę wyruszam z okolic Kłodzka a nie z Wrocławia. W drodzę powrotnej wpadne na Piaska http://szczytna.pl/foto/plakat_feta_2010.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ta....na Piaska=przyznaj si,że skusił Cię festiwal przyśpiewek w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade_ Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 ja jednak odpadam, nie jadę na ten zlot. wypadła mi impreza rodzinna. Miłej zabawy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 ja nie mam auta, Tomek się chyba nie wyrobi... ale przynajmniej nie wpisałem się na listę jak nie byłem pewny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 no widzisz...można być pewnym i w ost.chwili coś wypadnie;/ dlatego wolę się deklarować 2 dni przed...i od tej pory tak zamierzam robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 ja lecę w niedzielę - foto relację zdam ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 czekam niecierpliwie na jakieś fotostory..... dawać fotki, filmy, wszystko co macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 chyba się to nie odbyło, w sobotę powódź zalała też częściowo czechy, w ogóle nie było wjazdu do czech w niedzielę jak pojechałem na Liberec zobaczyć co się dzieję w pracy to lekka maskara... Frydlant zniszczony, mosty pourywane, drogi podmyte, nie wspominając już o oddalonej o pare km Bogatyni... współczuję ludziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tricz Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zlot się odbył! Co prawda nie było to zlot taki jak w poprzednich latach, ale był. Pogoda niestety nie dopisała. Widać było, że część konkurencji się nie odbyła a wszystko była bardziej chaotycznie. Obok płyty lotniska na trawie były porozkładane namioty, które później zaczęły znikać. Robiło się na trawię bagno i zostali tylko najtwardsi. Jednak E36 nawet ugrzęzła w błocie jak chciała stamtąd wyjechać. Najbardziej podobał mi się przejazd przez okolicznie miasteczka. Wszystkie BMW w jednym rzędzie jechały przez miasta. Ludzie wychodzili z domów, patrzyli przez okna patrząc co się dzieje. Ogólnie i tak było warto jechać. Poniżej macie fotki i filmik Fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 ja też zrezygnowałem przez pogodę, widzę że nie było tak tragicznie, ale i tak dla mnie to nie zabawa w takim deszczu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 8er ze tak powiem zebesciak A z tych nowoczesniejszych, to E90 w coupecie jest jak dla mnie cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tricz Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 8er ze tak powiem zebesciak A z tych nowoczesniejszych, to E90 w coupecie jest jak dla mnie cudowne 8 naprawdę robiła wrażenie. Wszystko w środku obszyte alcantarą. E90 też mi się podobały – cabrio w hard topie, i ta coupe czarna 330d była w X drive, próbował nią driftować na tej trasie między oponami, ale jednak przyczepność mimo deszczu miał potężną.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 wow, bylo troche bumek... pogoda pewnie dopisala tym ktorzy chcieli sie poslizgac przejazd przez miasto tez super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 ten przejazd przez miasto robi wrażenie ale mnie samego tez pogoda zniechęciła do wyjazdu może w przyszłym roku będzie lepiej kto może niech wrzuca fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Przejazd przez miasto był super!!! Na prawdę robi wrażenie taka ilość BMW w jednym miejscu Ale widziałem ze zdjęć że pogoda dała Wam w kość!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 dawac foty to sie vzobaczy bo garuje w rajc hu a chec byla fest i nikt prawie nie pojechal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Śliwa Ty nie pij tyle :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 etam duzo nie pije sie widze ze malo co osob bylo ale chociaz jakies zdjatka sa to mysle ze impra udana choc widze ze pogoda nie dopisala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi