d.kruku Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Witam jak w temacie mam pytanko gdzie znajdę filtr paliwa w is 95 rok cupe z góry dziękuje za info:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 powinien znajdować się na wysokości nóg kierowcy pod samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.kruku Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 dzięki a mam pytanko to jest puszka cz wymienia się sam wkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 powinien byc gdzies w okolicy nog kierowcy pod podwoziem. jak bedziesz mial problem ze znalezieniem to idz po przewodach paliwowych od baku od silinka i napewno znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 będzie puszka, kupuje się nią pod dany silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.kruku Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 dzięki sorki że wyskocze z innej beczki ale nie mogę znaleść anteny radio słabo mi odbiera to może być wina masy od anteny jak to wygląda w cupe czy masa anteny nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 jak dobrze pamiętam to antena jest wbudowana w tylną szybą (wygląda jak ogrzewanie tylnej szyby) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Z anteną tak jak pisał Tazunio. Zdejmij osłony tylnich słupków(po stronie kierowcy)i tam jeśli się nie myle jest cały zespół antenowy.Posprawdzaj wtyczki i kable tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi