Gość Mordulec Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Jak w temacie , cos mam dziwne przeczucie ze mój padł i potrzebował bym pożyczyc jakis sprawny silniczek krokowy na max jeden dzien , albo na miejscu czyli jakies 20 minut zeby sprawdzic Zdjecie poglądowe : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Cześć, jeżeli cię to ratuje to w sobotę rano jadę do Opola ale żona chce do Ikei zajechać, więc o 10 będę na Bielanach, jak masz chęci możesz podjechać wymontujemy i sprawdzisz sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Tomi nie wiem jak sie wyrobie z robotą jutro , bo mozliwe ze z ranca w sobote bede miał pare spraw do załatwienia a nie chce Was przetrzymywać pod IKEĄ , jak cos to jutro wieczorkiem bym zatarabanił do Ciebie i potwierdził na 100% ze podjade , tel masz ten sam co ostatnio ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 tak telefon mi sie nie zmienił ewentualnie zostaje jeszcze niedziela jak będę wracał ale to może być już za późno, (jadę na chrzciny) i nie wiem o której będziemy się zbierać. A co Ci się dzieje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Spoko jutro bede wiedział jak wyglądam z czasem w sobote A co sie dzieje ... obroty mam troche niskie nawet za niskie .... dzisiaj rozebrałem przeczysciłem niby sie rusza silniczek ale cos mam wrazenie ze jest juz umierający ... a co ciekawe odpaliłem na odłączonej wtyczce od krokowca i obroty rewelka (około 30-50obr wiecej niz poprzednio chodzi równiutko) jezdzic sie tak nie da bo zgasnie przy wyrzucaniu na luz ... ale zastanowiło mnie to czemu tak sie dzieje , dlatego chce podmienic zeby wykluczyc przyczyne takiego zachowania silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Spoko, jesli chcesz to daj zynk jak bedziesz krazyl. Mozesz podjechac do mnie, wymontujesz i sprawdzisz sobie. W sobote popoludniu powinienem byc w domu bo mam troche roboty, w niedziele z rana tez powinienem byc. Jakby co to dawaj do mnie na tel albo PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 jak coś to ja mam taki silniczek. masz mój nr pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi