ADI-MG Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Siemanko mam pytanie .Bo chcialem przyjechac na spot ale mam pilny wyjazd i bede dopiero pod wieczor. Dlatego tez wysowam zapytnie czy bedziecie moze wieczorem gdzies sie gromadzic w niedziele 21??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI-MG Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Caly czas spedzacie pod Andersem bo moze na koncowke zdaze skoro tak dlugo bedziecie siedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 No ja będę pierwszy raz na spocie BMW. Ale chyba nie będziemy siedzieć tych pare godzin pod Andersa tylko gdzieś ruszymy taką masą AUT BMW. Oglądałęm parę filmów ze spotów i osobiscie nie podoba mi się jedna rzecz ( sorki jeżeli kogoś uraże jako osoba nie będąca jeszcze członkiem klubu). Otóż wkurzają mnie wygłupy i łamanie przepisów kiedy masa aut jedzie przez miasto. Bo takie własnie zachowania kojarzą się globalnie z marką BMW jako przejaw szczeniactwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 No ja będę pierwszy raz na spocie BMW. Ale chyba nie będziemy siedzieć tych pare godzin pod Andersa tylko gdzieś ruszymy taką masą AUT BMW. Oglądałęm parę filmów ze spotów i osobiscie nie podoba mi się jedna rzecz ( sorki jeżeli kogoś uraże jako osoba nie będąca jeszcze członkiem klubu). Otóż wkurzają mnie wygłupy i łamanie przepisów kiedy masa aut jedzie przez miasto. Bo takie własnie zachowania kojarzą się globalnie z marką BMW jako przejaw szczeniactwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 ... wkurzają mnie wygłupy i łamanie przepisów kiedy masa aut jedzie przez miasto. Bo takie własnie zachowania kojarzą się globalnie z marką BMW jako przejaw szczeniactwa... W 100% sie z Tobą zgadzam , gdzie mozna powariowac to można ale na drodze przy takiej ilosci aut zamiast sie zaprezentowac pozytywnie jak na miłośników marki to czasem wychodzi festyn , mam nadzieje że ze spotu na spot bedzie to znacznie lepiej wyglądało :wink: Poza tym tak dla porównania raz na jakis czas robimy spontanicznego spota klubowego wieczorkiem , jest juz chyba ze 2 galerie fotek z BMW at Night i wierzcie mi ze na wiekszosci tych spotów jest +/- 10 Beemek potrafimy przejechac całe miasto np od Nowego dworu na biskupin z predkoscia 50kmh z fajnymi przeplatankami na drodze ale wszystko na spokojnie i od razu kazdemu sie micha cieszy po drugie jestesmy jakos zauwazalni na miescie bo przy predkosciach 80-100 to ludzie nawet nie bardzo maja czas zeby sie zoorientowac co to za auto/klub pojechał :wink: Galeria z ostatniego nocnego spota Maxbimmer'a BMW at Night Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 OOO ten wieczorny spocik jest mega fajny !!! Własnie o tym co powiedziales jechac 50 km na godzine niech każdy cie widzi , wyprzedza (...) Wydaje mi się ze to sie ludziom podoba jak wszyskto jest w dobrym smaku bezpieczenstwa na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI-MG Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 To kiedy bedzie najblizszy nocny spocik bo chetnie bym sie wybral. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 ...........raz na jakis czas robimy spontanicznego spota klubowegowieczorkiem hmmmmmmmmmmm niestety są to zamknięte spoty a właściwie spotkania, ale myśle że warto czekać <bmw_2> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi