pawelo Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 (edytowane) to jak wilkov jedziesz???bo jak by co to będę czekał na Statoilu na ciebie kolo 15,15 poz tym masz mój nr kom na pw a ch** nie będzie ze i ja przyjadę....... 1. tazunio (moze z Zona) 2. lencu + Miśka 3.pawelo + możliwe kolega były użytkownik e36 poszukujący e30 jeżdżący ałdi :-P 4. Edytowane 15 Stycznia 2011 przez pawelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roys Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 (edytowane) Witam jestem tu nowy, ale też chciałbym się dopisać. Edytowane 15 Stycznia 2011 przez Roys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 właśnie widać ze jestes nowy..... 1. tazunio (moze z Zona) 2. lencu + Miśka 3.pawelo + możliwe kolega były użytkownik e36 poszukujący e30 jeżdżący ałdi :-P 4. Roys 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roys Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Szukam felg alpiny do mojej e 34. Najlepiej coś w pobliżu dajcie znać jak coś wiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roys Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Nie da się ukryć, natrafiłem na to forum szukając felg. Zobaczyłem, że są inni z tej okolicy i postanowiłem się dołączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Szukam felg alpiny do mojej e 34. Najlepiej coś w pobliżu dajcie znać jak coś wiecie. W Piensku kolego zapytaj chlopakow co w Papierni skladaja automatyczne skrzynie, wczesna jesienia widzialem u nich orginaly 17" , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 jak tam chętnych brak? chmielu, Jarknes... nie rańcie moich uczuć (Bawarjan jest usprawiedliwiony) 1. tazunio 2. lencu + Miśka 3.pawelo + możliwe kolega były użytkownik e36 poszukujący e30 jeżdżący ałdi 4. Roys 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 1. tazunio 2. lencu + Miśka 3.pawelo + możliwe kolega były użytkownik e36 poszukujący e30 jeżdżący ałdi 4. Roys 5.Kuziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 ekhm,sorry,ale trochę wczoraj za dużo poszlo % i przez najblizsze kilka godzin raczej za kierownice nie wsiądę,także...sorry Panowie,ale wolę nie stwarzac zagrozenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 spox Wilkov jeszcze będzie okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roys Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam nie dam rady być dziś na spotkaniu nie mam z kim dzieci zostawić a żona jest chora. Dajcie znać jak następnym razem, będę na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Auta nie mam sorka , padl mi alternator i upalilo kabla kawal w polowie grudnia, moze w poniedzialek odbiore to sie dogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roys Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 W Piensku kolego zapytaj chlopakow co w Papierni skladaja automatyczne skrzynie, wczesna jesienia widzialem u nich orgin Byłem tam u nich, ale z tego co wiem nie są na sprzedaż. Dzięki za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 nom, spotkanie się odbyło i wszystkim którzy przyjechali dziękuję za mile spędzony czas w towarzystwie podobnych auto maniaków :drunk: ...kto nie był niech żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 mogłeś jednak z drugiej strony zrobić zdjęcie,bynajmniej nie było by widać skutków zaliczenia lodowej zaspy:oops::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Najważniejsze że spocik udany , nie ważne ile przyjechało osób tylko najważniejsze że przyjechały te którym się faktycznie chciało :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Jak widac na zdjeciu gruba ekipa sie zjechala :mrgreen: Dzieki za spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 spox tragedii ni ma... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 ogólnie na to patrząc to na pierwszym okręgowym Zgorzeleckim spocie klubu miłośników BMW, przyjechały dwie Beemki i jeden VW za miesiąc będzie lepiej - oby tylko atmosfera była podobna to będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 tylko,że w jeszcze większym gronie to trzeba będzie chyba ze dwa dni,aby wszystko obgadać........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 spoko weźmiemy namioty i się przenocuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lencu Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Sory chłopaki mi się posr... więc się nie zjawiłem ale następnym nie nawale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Widzę ostatni post dosyć dawno był, ale może coś niebawem pomyślimy o lokalnym spocie w okolicach Zawidów - Bogatynia - Zgorzelec:) Kto chętny na jakieś lokalne spotkanie? Edytowane 16 Stycznia 2014 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Widzę ostatni post dosyć dawno był, ale może coś niebawem pomyślimy o lokalnym spocie w okolicach Zawidów - Bogatynia - Zgorzelec. Kto chętny na jakieś lokalne spotkanie? Fajna miejscówka jest w Radomierzycach, parking na kilkanaście samochodów, jest kawa, czaj i browar:) Winiarnia Hanna Edytowane 16 Stycznia 2014 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 bedzie mozna pomyslec cos o takim spociku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi