tazunio Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 jasne, ze grudzien - planujemy z wyprzedzeniem oczywiscie 15.01.2011 teraz bedzie lawina chetnych :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja bym preferowal na przyklad 22 styczen, czyli tydzien po tym co tazunio proponowal, bo akurat wtedy na 95% zjezdzam z Wroca do Bogatyni no ale jak tam wam wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 no to proponujcie terminy i zrobimy glosowanie, na kiedy spot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 hmmm,u mnie nie wiadomo...w pracy biorę sobie wolne,ale wtedy pewnie będę leciał do Ani(tak na 70-80%jadę),bo później nie widzimy się trzy tygodnie.22ego teoretycznie pracuję,ale mogę pomyśleć nad wyrwaniem się;dniech większość decyduje mhm.chyba ten 15 jednak jest realny...prawdopodobnie z Katowic będę wracał 14ego we nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jak dla mnie to wszystko jedno, po poludniu ciagle jestem wolny :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 co jest Orly, Skoloy... robimy jakies spotkanie w Zgorzelcu w ta sobote? moze uda mi sie zwerbowac jeszcze jedna fajna e36qp...(nieklubowa) happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Tak jak mowilem w ten weekend nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 moze uda mi sie zwerbowac jeszcze jedna fajna e36qp...(nieklubowa) happy_bmw Pewnie Lencu :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 jesli nie zbierze sie pare aut to przeniesiemy chyba na przyszly tydzien jak tam chetni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 ja w sobotę będę reanimował swoje pudło,ale jak cos bedzie i się wyrobię to wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 aby kilka aut sie zebralo i bedzie gicior na poczatek, walniem pare fot, pogadamy, obaczaimy swoje padla i do domu spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lencu Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 No witam wszystkich ciekawa dyskusja to ja też wpadnę z chęcią was poznać i pogadać ale wersją zimową bo M-Paskiet i reszta frykasów zimuje w domu !!! Napiszcie dokładną datę i godzinę a jak postaram się dopasować !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 u mnie jest kwestia tego,ze przód miał bliskie spotkanie z lodową zaspą(tylko popękany zderzak)a tył to inna bajka,muszę powymieniać gumo tuleje i nie wiem ile mi zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 a nie w niedzielę się mieliśmy spotkać?Urodzinowa impreza jest w sobotę we Wrocławiu i w tamtą stronę się wybieram...w niedzielę postarałbym sie podskoczyć,ale w sb nie dam rady;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 mozna sie dogadac na niedziele... ze mna jak z dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Jezuuu...czyli,że ciągle czegoś chcesz,buzia Ci się nie zamyka itd?nie no,dobra chłopaki,ale ja nie moge przyjechąc....;d nie no,w niedzielę jak już wyleczę kaca to na szybko mógłbym śmignąć(około 18ej musze być w Le) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lencu Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 hahahha zero zgrania robimy konkretną datę i olać wszystko spotykamy się aby się poznać. A warto by było bo 16.04.2011 jest otwarcie sezonu cultstyle.de w rotenburgu i już organizuje dobrą grupę BMW na zlot warto jakoś mądrze się pokazać Foto relacja Ekipy Lubań & Bolesławiec http://picasaweb.google.com/117380191608674448503/ROTENBURG2010# Było mega fajnie I warto by było pokazać się jeszcze większą paczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 ok, czyli robimy w niedziele (16.01.2011) proponuje godzine 16.00 (Wilkov 18.00 to za pozno) spotykamy sie na parkingu przy PKP glownym w Zgorzelcu (kolo McDonalda), Plaza moze byc oblegana o tej porze pierwszy spot wiec frekwencja nie bedzie 2-cyfrowa, ale sie zobaczy (co do wygladu naszych smigielek to wiadomo jest zima i nie sa na 18 calach tylko w kubraczku zimowym, wiec nie ma sie czego wstydzic...) dam cynk na lubanskim forum STYLELUBAN.PL i moze zjawi sie tez jakas nie Beemka Lista: 1. tazunio (moze z Zona) 2. 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lencu Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Lista: 1. tazunio (moze z Zona) 2. lencu + Miśka 3. 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 tazunio-szło mi o to,że o 18ej to muszę być w eL Lej;d Postaram się być,ale sb wieczór/ndz potwierdzę. p.s.Moja Bunia jest trochę pokiereszowana,także...lewego profilu nie wystawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Ja odpadam, siedze w domu chory. Jestem za tym zeby przelozyc spota na nastepny weekend, damy znac do Lubania niech sie ekipa uzbiera, Pawelo posklada fure, Wilkov nie bedzie musial leciec na wariata, a ja wyzdrowieje Zreszta jak Wam pasuje tak robcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Kuziem jak chcesz to w ciepelku zabiore cie E30-tka (nie bede dachu skladal ), jak cos to dawaj znac... bo raczej nie przekladamy na inny termin;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Tazunio-a mnie w tym ciepełku przewieziesz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 jak będziesz chciał przejechać się padliną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 jak padlina to odpal za tysiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi