Kuziem Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 No mi ta sobota taż nie gra- na koncert chcę się wybrać Ale myśle że damy rade w niedalekiej przyszłości ściągnąć ekipe z forum do Zgc:mrgreen: Trzeba dać im jakoś wszystkim znać bo chyba raczej nie każdy tu zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 eee-nie ma tam dobrej kawy nigdzie?Możliwe,że niedługo się przeprowadzę do Legnicy-takiego njusa dziś dostałem,także częściej będziemy się widywać:)i o kawę wtedy ja się będe martwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 To robimy coś w przyszły weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Jutro jestem w Legnicy:)Własnie martwić się o kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 tak jak pisałem, jutro mnie nie będzie... za tydzień jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 szkoda;/jutro jestem u "Piastów":)a jak dobrze pójdzie to prawdopodobnie od grudnia będę mieszkał w Legnicy...przynajmniej jakąś częśc tygodni...:)za tydzień jest Karpacz a później Redecco,także...chyba trza na listopad zaczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 ponawiam Panowie(i Panie)apel-robimy spot zachodniodolnośląskich BMW?:)Jak coś to zapraszam do kawiarni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 ktoś z tych rejonów żyje jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ja żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 ja tam codziennie jestem w legnicy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 a ja mam urwanie pały ostatnio - jeszcze tylko jutro i tydzień urlopu trza będzie e30 przepalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 a ja mam urwanie pały ostatnio - jeszcze tylko jutro i tydzień urlopu trza będzie e30 przepalić widze, ze mamy podobne plany na urlop miedzyswiateczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 skoro zyjecie to moze piwo/kawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 A wpadniesz do Zgolka? Jak tak to się piszę, dalej to już lipa bo nie mam autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 ile to km?80?spoko loko.autobahnem to chwila przeciez.a macie dobrą kawę w Zgolu?(chętnie pozwiedzałbym Gorlitz,bo zdjęcie w necie mówią,że to ładne miasto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Panowie a kiedy by to bylo ? bo akurat teraz troche posiedze w Bogatyni to moze by mi sie udalo wpasc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ja jestem wolny cały czas praktycznie po południu. To zbieramy się i organizujemy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 jasne:)kiedy i gdzie,jakieś propozycje?ja z tych rejonów to znam drogę między gwarną a piastów w Le(czyli jakiś papieros drogi na pieszo) i wylot na a4ke:)także-porażająco:)ale spoko,jak trzeba będzie to trafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jakbysmy zrobili na Plazie w Zgorzelcu to od a4 sa jakies 2km wiec spox :-P Wiec kto moze, kiedy i gdzie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 to już wiemy,że Plaza w Zgolu,tak? kiedy?byle nie ten weekend(od środy licząc; d),bo siedzę w Katosach...później-kiedy bądź-w tygodniu moge być po 22ej,weekend-róznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 No na Plazie moze byc, fajna miejscowka. Ja jestem wolny praktycznie caly czas, w Zgorzelcu jestem codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 każdy weekend może być(o ile nie będę pracował i przez zimę skorupa się mi nie rozleci :evil:),w tygodniu odpada.najlepiej to ustawic sie kolo 15,01 popołudniu w zaznaczonym miejscu jest nowy zjazd na LSSE Krzywa a przy nim Statoil,jjeżeli będzie coś ustalone to będę tam czekał na jadących od strony Legnicy(jezeli ktoś będzie jechał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 15.01 to jeszcze za wcześnie decydować dla mnie:) ok,jak będę lecieć,to wiem,gdzie zjechac ;d dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 mozemy sie zgadac na 15.12.2011 na 16.00 lub 17.00 godzine, na dzien dzisiejszy jestem wolny Zaczniemy pod Plaza i skoczymy do Mc Donalda na male conieco termin pasuje? zaproponujcie godzine... moze Wroclaw sie przylaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nie chce sie wtracac, ale 15 grudzien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi