mati Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 no wlasnie sie zastanawiam czy tak nie bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 no wlasnie sie zastanawiam czy tak nie bedzie lepiej Odpuśc sobie. Nie masz jakiegoś kolegi z Toyotą lub Hondą? Możesz mu zrobic prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 masz racje... nie bede robil lipy. podjalem decyzje ze jedyna naklejki jakie beda na mojej betce to "www.maxbimmer.pl" narazie niestety nie bedzie zmiany auta wiec wykancze swoje e36. tak jak mowiles pozbylem sie luz wszystkich mozliwych laminatow i teraz poluje na m-pakiet, potem lakier, wykonczenie i bedzie gotowa. aha, nie chcesz moze trzech kompletow najkejek na auto? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 masz racje... nie bede robil lipy. podjalem decyzje ze jedyna naklejki jakie beda na mojej betce to "www.maxbimmer.pl" narazie niestety nie bedzie zmiany auta wiec wykancze swoje e36. tak jak mowiles pozbylem sie luz wszystkich mozliwych laminatow i teraz poluje na m-pakiet, potem lakier, wykonczenie i bedzie gotowa. aha, nie chcesz moze trzech kompletow najkejek na auto? :D Ufff...nareszcie dałeś sobie siana z tymi laminatami. Masz u mnie browar Co do naklejek - może wrzucisz je na Opla Darii albo Fabię mamy :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ufff...nareszcie dałeś sobie siana z tymi laminatami. Masz u mnie browar Co do naklejek - może wrzucisz je na Opla Darii albo Fabię mamy :mrgreen::mrgreen::mrgreen: chce ją zrobic raz a porzadnie przemaluj garaz na czarno to ci srebrne nalkejki podejda :D:D P.S na browar to sie umwimy np do napoli bo juz maja koncesje na alkohol:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwers20RaDoM Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Hmmmm na czole :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 teraz poluje na m-pakiet Tylko nie wal na ulicy tego jak to ostatnio modne jest http://www.maxbimmer.pl/threads/10674-Skradziono-zderzak-z-halogenami-mpakiet-z-e36?p=106218#post106218 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 ja swoj m pakiet chce kupic ale jeszcze nie wiem jak go zamontowac zeby mi go nikt nie zapierniczyl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Strach teraz taki m pakiet kupic, bo generalnie podprowadzonego to bym nie chcial, nawet jesli mialoby sie to nie wydac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Strach teraz taki m pakiet kupic, bo generalnie podprowadzonego to bym nie chcial, nawet jesli mialoby sie to nie wydac... pewnie, a ja juz kombinuje gdzie dac dodatkowe sruby i mocowania zebym sie mogl troche nim nacieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Nitownica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Lepiej sobie wygrawerowac za mały koszt np swój nick, moze byc nawet fajny efetk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 oooo, pomysl dobry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi