Forest Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Orientuje się ktoś gdzie można we Wrocku kupic alcantarę pytanie_bmw Jakas hurtownia czy coś. Muszę obszyc boczek fotela bo jest brzydko przetarty i szukam materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ja kiedys jak kupowałem materiał tapicerski na obicie skrzyni basowej do E30 to kupowałem na Karłowicza to jest koło stadionu olimpijskiego , mieli sporo różnych materiałów tapicerskich , jak znajde gdzies dokładny adres albo tel to wkleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 (edytowane) Kontakt http://tapicerskie-abc.pl/page2.php ABC Hurtownia Tapicerska 50-227 Wrocław ul. Kleczkowska 33a tel (71) 329 0431 Edytowane 26 Maja 2010 przez darioital 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Nowicki. PW. Materiały, akcesoria tapicerskie.Generała Stefana Grota-Roweckiego 19, Wrocław (za radwanicami) 604 117 033 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Byłem na Kleczkowskiej. Tam nie mieli ale skierowali mnie na Niemcewicza. Tam była w idealnym odcieniu. 120 zł za metr bieżący. Przy okazji miałem okazję zobaczyc 7er bez przedniego grilla z naklejką MAXBIMMER na klapie, po prawej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi