Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Jak oceniasz ten film ???  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz ten film ???

• Typowe buractwo dresów z Beemek
      15
    • WOW...Super sprawa, więcej takich akcji
      1

Rekomendowane odpowiedzi

EDU zbastuj trochę i przyznaj że najmądrzejsze to nie było, a nie obstajesz przy swoim, że to nikomu nie szkodzi i nic nie ma prawa się stać,

ale jeśli nadal uważasz że to wspałaniała zabawa to życze powodzenia, obyś nie trafił na mnie na drodze :(

PS licytacja nie ma sensu, ile kto lat jeździ, ja mam na koncie o wiele więcej i nadal twierdzę że niewiele umiem :/

Gość Mordulec
Widzę, że brak umiejętności czytania ze zrozumieniem wraz z pianą jaka bije ci sie z ust tworzą niezłą kompozycję. Jak na razie tylko ubliżasz Mordulcowi, mnie i wszystkim którzy ci nie przytakują. W drugą stronę jakoś nie widzę wycieczek personalnych. Idź spać, odpocznij i przeczytaj jeszcze raz oba tematy i zastanów się nad poziomem dyskusji jaki wprowadzasz. Bo jeżeli dla ciebie dyskusja ma polegać na obrzucaniu się inwektywami, to lepszym miejscem będzie forum na onecie.

Niestety Kriss tak to wygląda od samego początku , na każdy argument jest inwektywa czasem nawet kilka + wykrzykniki i zero argumentów dlaczego kręcenie bączków na skrzyżowaniu jest czymś pozytywnym - bo taka też postawiona została teza na samym początku ) .... od wczoraj różne osoby piszą do mnie na gg na pw czy nawet gadaliśmy przez tel ... wiekszośc ludzi mowi mi żebym sobie odpuścił i nie zniżał się do takiego poziomu gdzie ktoś nie chce bądź nie potrafi zrozumieć prostego tekstu pisanego ....

... a określenia ....

BURACKIE ZACHOWANIE

oraz

JESTEŚ BURAKIEM (nigdzie nie padło takie zdanie)

są dla niego tożsame ... głową muru nie przebije i nie dam rady wyłożyć tutaj zaległości z polonistyki ...

.... cóż każdy kto potrafi czytać ze zrozumieniem i przeczyta ten wątek od początku sam wyciagnie wnioski .....

PS co do wapna staruchów emerytów rencistów geriatryków itd .... jak to mowią starość nie radość ....... ale młodość nie wieczność ..... nie ruszaja mnie kompletnie Twoje inwektywy pod moim adresem , czyms musisz wypełniać tą luke w tekscie w ktorej normalnie znajdują sie argumenty.

To forum powstało z myślą o zwalczaniu stereotypów o BMW .... wiem wiem temat rzeka , sporo osób mowi ze się nie da i wogule .... a ja mysle ze sie da jesli nie poprawic to przynajmniej utrzymac ten stan rzeczy tak zeby sie jeszcze bardziej nie pogarszał .... ale kluczem do tego jest własnie reagowanie na tego typu zachowania i negowanie tego .... bo zeby cos poprawiac to trzeba zacząć od własnego podwórka ...