patryk konin Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 musze kupić do Beemki kierunkowskazy na allegro wpadły mi takowe w oko http://moto.allegro.pl/item1042773172_hit_clear_black_kierunkowskazy_bmw_e30_z_postojem.html co o nich sądzicie może ktoś ma i wie jak to wygląda z postojówkami trochę se za nie krzyczą..... Może wiecie gdzie można dostać taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 mam je u siebie, fajnie pasują do BH obczaj w galerii mojej e30-tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 tez takie miałem ale przełożyłem w sumie same szkła bo postojówki mi nie były potrzebne (jak coś mogę komuś oddać obudowy kier. z postojówkami) ale najważniejsze żeby wstawić jakąś żarówkę silver/chrome żeby pomarańczowa po oczach nie waliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Całkiem gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi