Energy Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 My rowniez dziekujem za mily spocik... No i kilka zdjec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 dotarłem na chacjendę przed jakimiś 20min, fajne klimaty, w miarę możliwości będę wpadał troszkę częściej niż raz na dwa lata szkoda, że mam taki kawałek, ale autostrada trochę i tak wyratowała czasu reasume: pozdro for all, dzięks za spotkanie bmw_beer ps. zaraz wklęję dosłownie parę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kresek Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Dziekuje za spotkanie ze starymi;d Powiedzcie mi tylko, ktory z was gadal ze mna o czesciach do b4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Dzięki za spotkanie. Miło było poznać na pierwszym Spocie (jak dla mnie). Tak BTW to o której zajechaliście na bielany?? Ja dojechałem ale chyba troszke za późno. Czekam na kolejną impreze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Pare fotek od nas ... niestety tylko z Bielan :drunk: DSC00248.jpg DSC00249.jpg DSC00250.jpg DSC00252.jpg DSC00253.jpg DSC00254.jpg DSC00256.jpg DSC00257.jpg DSC00258.jpg DSC00259.jpg DSC00260.jpg DSC00261.jpg DSC00262.jpg DSC00263.jpg DSC00264.jpg DSC00265.jpg DSC00266.jpg DSC00270.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Dzięki za miłe spotkanie i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 było super. czadowe towarzystwo, świetny klimat. po prostu bomba. milo bylo wszystkich poznać:lol::lol::lol: dzieki jeszcze raz wszystkim i do nastepnego :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Również dzięki za spotkanie,milo bylo:)Tylko nie zgadaliśmy się co do tego wyjazdu na BMW Manię;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 (edytowane) było zajefajnie (mimo że więcej mnie nie było niż byłem , sorki) fajnie, że udało mi się zamienić kilka słów z kilkoma osobami, serdeczne pozdrowienia dla nowych jak i starszych bywalców naszych spotów kilka fotek ode mnie : Edytowane 30 Maja 2010 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 gitara, THX za spotkanie, szkoda że takie krótkie i bez pomysłu.....się nie postaraliśmy.....uklon_bmw foty zaje.......... PS KOSA coś ci "paronama" nie wyszła :-P i ostatnie to zdaje się już nie za spota :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Z podziekowaniem ode mnie i do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 PS KOSA coś ci "paronama" nie wyszła :-P i ostatnie to zdaje się już nie za spota :roll: a w którym miejscu jest przekłamanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 a w którym miejscu jest przekłamanie ? HE?? pierwsza fota, takiej górki chyba nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Moim zdaniem panorama jak najbardziej OK Nie łapie za bardzo o jaką górke Piotrek Ci chodziło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 chodzi o to że horyzont nie jest prosto, ale to wina tego, że zdjęcia były robione ze środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Tak BTW to o której zajechaliście na bielany?? Ja dojechałem ale chyba troszke za późno. Na bielanach bylismy koło 19 a rozjechalismy sie tak przypuszczam koło 19:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Spock udany jak najbardziej pogoda w miarę frekwencja super.Chociaż raz od niepamiętnych czasów w miarę wszyscy razem przejechaliśmy z punktu A do punktu B i za to wielki szacun dla wszystkich pozdro i do zobaczenia.A alaszi okularki biorę jak załatwisz to super a o halogenie bende pamiętał.No i dzieki za doprowadzenie mnie do wylotu z Wrocka Chicco, EDU, iAlaszi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Na bielanach bylismy koło 19 a rozjechalismy sie tak przypuszczam koło 19:30 To byłem zdecydowanie za późno. Może natępnym razem uda mi się zostać do końca! Jeszcze raz dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Mala awaria kompa mnie zastala w niedziele ;/;/;/ spocik Zaje......... tyle autek to dawno nie widizalem ostatnio to w gostyniu Kozin Ale te twoje visko Wieje malo Chiccoowi nie zerwalo z glowy preołki Ale Mina zszokowanego Kierowcy Subaru Wrx Bezcenne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 :lol:mysle ze mozna juz powoli myslec nad nastepnym sopcikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Pogoda nie dopisuje bo mozna by bylo juz gdziez w terenie gril nad woda i piwko bezalkoholowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 takie wypady w teren to przy ladniejszej pogodzie. ale takie spociki na na magnolii albo na bielanach maja swoj klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 tylko,że w magnolii można się kawy (dobrej!)napić:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Kozin Ale te twoje visko Wieje malo Chiccoowi nie zerwalo z glowy preołki Ale Mina zszokowanego Kierowcy Subaru Wrx Bezcenne:) No więc chyba jest jasne co wyrabia sprawne visko, gościu w Subarce z deka sie zdziwił - jechałem z tyły jakies 10 m i wszystko widziałem . Edu Twoje wsciśniecie gazu było chyba rownoznaczne z zobaczeniem go w prawym lusterku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi