tazunio Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 jedzie ktoś od strony A4??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 ja bede wjezdzał od a4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Ja lece z oporowa tam mozemy sie zgrac bo poco macie przewalac sie przez cale miasto !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 1. Kosa 2.Mordulec 3.Nem + Emka 4.Edu 5. Kozin 6. shade_ 7.m_snikers (wpadnę się przywitać ) 8. Czechu (pierwszy raz trzeba by sie zjawic ) i prosilbym kogos o podpowiedz jak najlepiej tam dojechac, bede lecial od Olesnicy. Z gory dzieki 9.Energy (czy moglby ktos wziac ramki pod tablice???) 10. mati ("moj pierwszy raz") 11. Rafałs 12.mhmm 13. JJ-730 (tym razem musi się udać : - jakby były smycze to jestem chętny)) 14.SEBEK73 15. chiccoo 16. BANAN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 1. Kosa 2.Mordulec 3.Nem + Emka 4.Edu 5. Kozin 6. shade_ 7.m_snikers (wpadnę się przywitać ) 8. Czechu (pierwszy raz trzeba by sie zjawic ) i prosilbym kogos o podpowiedz jak najlepiej tam dojechac, bede lecial od Olesnicy. Z gory dzieki 9.Energy (czy moglby ktos wziac ramki pod tablice???) 10. mati ("moj pierwszy raz") 11. Rafałs 12.mhmm 13. JJ-730 (tym razem musi się udać : - jakby były smycze to jestem chętny)) 14.SEBEK73 15. chiccoo 16. BANAN 17. Alaszi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 1. Kosa 2.Mordulec 3.Nem + Emka 4.Edu 5. Kozin 6. shade_ 7.m_snikers (wpadnę się przywitać ) 8. Czechu (pierwszy raz trzeba by sie zjawic ) i prosilbym kogos o podpowiedz jak najlepiej tam dojechac, bede lecial od Olesnicy. Z gory dzieki 9.Energy (czy moglby ktos wziac ramki pod tablice???) 10. mati ("moj pierwszy raz") 11. Rafałs 12.mhmm 13. JJ-730 (tym razem musi się udać : - jakby były smycze to jestem chętny)) 14.SEBEK73 15. chiccoo 16. BANAN 17. Alaszi 18. tazunio (dawno nie byłem to wpadnę - chyba z 2lata :-P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Heh Tazunio jesli dobrze pamietam to ostatnio to był chyba skarbimierz 2008 jak przyjechałes ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 nom, parę dni minęło ??? wpadnę na bajerrę, przygarniecie taza ??? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 wpadnę na bajerrę, przygarniecie taza ??? :D:D nigdy 1. Kosa 2.Mordulec 3.Nem + Emka 4.Edu 5. Kozin 6. shade_ 7.m_snikers (wpadnę się przywitać ) 8. Czechu (pierwszy raz trzeba by sie zjawic ) i prosilbym kogos o podpowiedz jak najlepiej tam dojechac, bede lecial od Olesnicy. Z gory dzieki 9.Energy (czy moglby ktos wziac ramki pod tablice???) 10. mati ("moj pierwszy raz") 11. Rafałs 12.mhmm 13. JJ-730 (tym razem musi się udać : - jakby były smycze to jestem chętny)) 14.SEBEK73 15. chiccoo 16. BANAN 17. Alaszi 18. tazunio (dawno nie byłem to wpadnę - chyba z 2lata :-P ) 19. Piotr - też dawno mnie nie było zapowiada się spora ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 O jaaaaaa to juz faktycznie normalnie swieto lasu jakieś :lol: ekipa jak za dawnych czasów sie zapowiada :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 BTW leci ktoś autobaną od strony Legnicy?? .......możemy się spotkać po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 ja lecę A4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Zrobimy branę- więc opłąta bedzie musiała być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 chiccoo mam karnet cało-roczny niewidoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Ale on w 2009r stracił ważność, bo dostałeś go jak Mordulec twierdzi w Skarbi w 2008 więc opłata musi być- np lentylki dla wszystkich- orginał z południowych sasiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Przesuńcie godzinę spotkania na 4.00 to wpadniemy z Młodą w drodze na Białystok :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 ok, będzie po lentylku na głowę wybierajcie kolory :-P dawajcie nową listę na zapisy :-P będę chodził po parkingu jak ksiądz z komunią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 dawajcie nową listę na zapisy 1.chiccoo- kolor zielony. Ja tam Forest mogę byc o 16:00, ale o 4:00 to nic z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 i od razu łapczywie na zielony - każdy wie, że zielony jest najlepszy :lol: 1.chiccoo- kolor zielony. 2.tazunio - reszta - trzeba będzie uzupełnić poziom cukru po podróży heheh kto bierze opakowanie i okruszki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 troche późno na zmianę godziny, ale dla mnie 16 też jest ok, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 nie zmieniac mi tu godziny ! 17 pod magnolią, ja bede 16.30 pod decathlonem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 ja bede 16.30 pod decathlonem ja też, czyli przedspot na bielanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Data : 30-05-2010 Godzina : 17:00 Miejsce : Parking Magnolia Park (koło wejścia do Saturna) 1. Kosa 2.Mordulec 3.Nem + Emka 4.Edu 5. Kozin 6. shade_ 7.m_snikers (wpadnę się przywitać ) 8. Czechu (pierwszy raz trzeba by sie zjawic ) i prosilbym kogos o podpowiedz jak najlepiej tam dojechac, bede lecial od Olesnicy. Z gory dzieki 9.Energy (czy moglby ktos wziac ramki pod tablice???) 10. mati ("moj pierwszy raz") 11. Rafałs 12.mhmm 13. JJ-730 (tym razem musi się udać : - jakby były smycze to jestem chętny)) 14.SEBEK73 15. chiccoo 16. BANAN 17. Alaszi 18. tazunio (dawno nie byłem to wpadnę - chyba z 2lata :-P ) 19. Piotr - też dawno mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 (edytowane) to może dwie paczki tych lentilków? Tazunio-niedziela jutro,wiec komunia musi być dla wszystkich grzeszników:twisted::wink: postaram się doszorować jutro tapicerkę,więc też będę glukozowego wsparcia potrzebowal:) zaraz-to w końcu 16a czy 17a? Mi to obojętne,choć wolę wiedzieć wcześniej. Skoro jest beforespot, to będzie after? aha-Panowie,dostalem dziś wiadomość,że Wroclawska Policja dostala 3 Subaryny na patrolowanie autostrad, więc radzę uważać i się nie ścigać jutro:)Ponoć mają kaganiec na 255km/h ustawione:) Edytowane 29 Maja 2010 przez Wilkov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 spot na 17.00 ja również na Bilenach <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi