Forest Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Zastanawiam się nad ich kupnem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 w twoim przypadku myślę, że będzie gitarra....masz jakieś dodatki od ///M??? ps. tylko jak już kupisz to równo dziurki powywiercaj bo później będzie straszyć - w jednym z swoich aut /nieBMW/ zeszło mi wiertełko przy montażu o jakiś milimetr i było krzywo jak ja pired.... - złe wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 masz jakieś dodatki od ///M??? Kierownica, gałka zmiany biegów, progi drzwiowe i carbonowe listwy wewnątrz. No i fele jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 tak jak napisałem w drugim temacie: brał bym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 fajne, tylko przemyśl to żebyś nie miał za bardzo nawalone tych eMek w środku ja też nad jakimiś myślę, chociaż nie z m pakietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 mi sie podoba. tylko rzeczywiscie musisz to rowno poskladac bo tak jak tazunio tez mi sie krzywo zalozylo w poprzednim aucie i strasznie bolalo w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Plus w nich jest taki że są przystosowane do BMW. Ostatnio widziałem mistrza w E36 który na pedale gazu miał przywierconą nakładkę od zwykłego małego pedału na samym środku - komedia. Mi się osobiście nigdy nakładki na pedały nie podobały a jak się poluzują to można oszaleś podczas jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Mnie osobiscie to one sie cholernie podobaja:) Sa na kozaku:P a zdradz Forest czy to jest ori i ile takie cudenka kosztuja ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 a zdradz Forest czy to jest ori i ile takie cudenka kosztuja ?? http://cgi.ebay.pl/BMW-M-POWER-E46-E90-E92-E93-pedalier-aluminium-carbone-/280405050256?cmd=ViewItem&pt=FR_JG_Auto_Tuning&hash=item4149718390 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 (edytowane) A Myslales Nad Wlozeniem tak Zwanych Skrzeli http://hyy.pl/images/59DSC_1227.jpg http://photos03.otomoto.pl/photos/original/C12/52/24/C12522438_1.jpg Edytowane 27 Maja 2010 przez edu2301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Troszke kosztuja ,ale wydaje mi sie ze mimo wszystko warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 uuuuulala... za taka kase forest to ja ci te nakladki wystrugam z czego tylko bedziesz chcial:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Podobają mi się ale jeśli chodzi ocenę to faktycznie jest spora. Odpuszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 ale jak nie chcesz calkiem odpuszczac tematu to moze jakies zastepniki: http://www.allegro.pl/item1020020327_nakladki_na_pedaly_do_bmw_m_power_okazja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Te widziałem już wczesniej, nie pasują mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Mialem cos takiego u siebie w e36, tylko ze ACS. Naprawde sympatycznie to wygladalo. Mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwers20RaDoM Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 widzialem takie u znajomych i jak dla mnie bajer ;] na allegro chodza okolo 100 zloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Mam takie, tylko ACS z podstopnicą. Trochę drogie tamte za 120 EUR, ale były carbonów, szkoda, że bez podstopnicy. Poszukaj z podstopnicą i zakładaj takie, skoro masz już trochę carbonu w aucie. Detale są najdroższe, ale pamiętaj, piękne twki w szczegółach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Znalazłem ładniejsze w Niemczech http://cgi.ebay.pl/BMW-e39-e36-e46-M-Carbon-Pedale-M-Ventilkappen-/150453865708?cmd=ViewItem&pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item2307bfccec Ale wołają za nie 150 eurasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 bardzo ładne, chociaż mi byłoby szkoda na nie 5 stów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 świetne są ale cena zbyt wysoka IMO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 jak znajdziesz jakies jeszcze drozsze to ja wysiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi