Tomaszeks_88 Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Witam. Mam do wymiany klocki hamulcowe i rozbierznosc cen mnie zaskoczyla. Bo od 30zl do 130zl za firmowe (ATE TRW). Moje pytanie brzmi czy te klocki za 30zl sa cos warte? Cos mi sie zdaje ze jak za taka cene to warto spoburowac.... ?? Dodam ze jezdze spokojnie i raczej po miescie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Za 30 zł to chińszczyzna, kupisz i bedziesz musiał znowu wymieniać na nowe - bicie, piszczenie,zniszczenie tarczy, momentalne zużycie - lepiej odrazu lepsze kupić i mieć temat z głowy. To hamulce a tu napewno nie powinniśmy szukać oszczędności. Nie trzeba brać najdroższych ale poszukać czegoś ze średniego pułąpu cenowego. Za 30 zł to tylko chyba BRP albo SG kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 nie kupuj takich czesci jak klocki za 30zl. jak napisal kolega wyzej beda z nimi same problemy. a hamulce to chyba ostatnie na czym powinienes oszczedzac. nie musisz tez miezyc w bajwyzasza półkę- kup cos posredniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 No ok to podajcie jakies przyklady firm ze sredniego pulapu. Bo bylem w hurtowni i maja za 35zl jakies wg nich sredniej klasy w promocji i o te mi wlasnie chodzi. Zajade tam jutro i sie spytam jaka to jest firma.... Co polecacie ze sredniego pulapu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Wiec zamowilem kolcki hamulcowe FOMAR za 28zl. Jest to podobno polska firma a ich klocki sa montowane nawet do nowych aut (zrodlo stronka producenta). Podobno sa sredniej klasu a ich cena wynika z promocji. Co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 akurat tarcze i klocki zawsze kupuję sprawdzonych firm - nie mam wtedy problemów z niechcianymi odgłosami, za szybkim zużyciem itp. i szczerze to tobie też radzę dodać 50zł i kupić coś lepszego ps. ewentualnie daj znać za parę tyś. jak się śmiga na tych co kupiłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Tez tak uwazam ale jesli daja cos za darmo to moze warto sporbowac. Wkoncu jest 5razy taniej jak jakies dobrej firmy wygladaja calkiem spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi