chiccoo Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Może komuś sie przyda instrukcja montażu w e36, e39, e39 oraz e30, e32 i e34 Jeśli w złym dziale dałem ten temat to prosze o jego przeniesienie do działu docelowego. 123..jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 zamierzam właśnie zamontować ringi pod oryginalne lampy w e36 zobacze czy mi sie uda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 dobra ja mam gdzieś instrukcje do e30 i e34 jak znajdę to wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 to jest prosta sprawa z tymi ringami, ja montowałem ringi w swojej e36. Trzeba poświęcić trochę czasu, mi zajęło to 3h żeby zrobić idealnie. Umieszczałem ringi w oryginalnych lampach Boscha, soczewka. Efekt bezcenny. Radzę uważać przy zakładaniu ringów, są bardzo kruche. Skruszyłem niechcący jednego i musiałem kupić drugi komplet żeby wszystkie jednakowo świeciły. W razie problemów nw e36 chętnie służę pomocą. /Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 zamierzam właśnie zamontować ringi pod oryginalne lampy w e36 zobacze czy mi sie uda.... Przy okazji zrób sobie BH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Przy okazji zrób sobie BH ?? jakaś podpowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 ?? jakaś podpowiedź? BH - Black Hella, zrobić samemu. Nie wiem czy jest temat na forum jak to zrobić, możesz poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi