Alaszi Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Spaliła mi się przetwornica od xenona i tu pytanie mozna: -kupić samą przetwornicę :?: -naprawić :?: -wiem ze nie wszystkie są takie same jak dostane się do nich spiszę wszystkie dane jakie są chyba ze macie jeszcze jakies inne pomysły :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Na Allegro sa po 30 zl Sam kiedys szukalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 - Można kupić samą - Nie opłaca się naprawiać - 90% jest takich samych , trzeba mieć całkowitego pecha żeby trafić na taką która nie podejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Po odkręceniu obudowy nic nie zobaczysz-ja miałem wszystko zalane jakimś tworzywem takze odrazu na złom. Kupuj drugą na allegro jeśli masz pewność ze to ona a nie palnik padł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 potwierdzam to co przedmowcy pisali. Mi w bylej strzelila przetwornica od ringow. 20zl i mialem nowa. Najlepiej zglosic sie do firmy od ktorej kupiles i niech ci wysla te sama, moze jeszcze jakas dobra cene ci dadza skoro kupiles wczesniej od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 jak chcesz to mam jedna do sprzedania !!! Jak bedziesz jechal do mlodej mozesz wstapic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 lepiej trzymaj one czasami padają jak muchy, tak to jest z rzeczami made in china ja już dwa razy wymieniałem i też mi jeszcze jedna z zapasów została, ale nie oddam bo na pewno się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 lepiej trzymaj one czasami padają jak muchy, tak to jest z rzeczami made in china ja już dwa razy wymieniałem i też mi jeszcze jedna z zapasów została, ale nie oddam bo na pewno się przyda A nie chcesz w swoje halogeny wstawic xenonkow ???? bo mam 4300k gdzie spalila mi sie jedna przetwornica ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Przetwornice dostaniesz od ręki w budynku NOTu w piwnicach koło dentysty jest firma zajmująca się elektronką samochodową CB, Alarmy.... Ja u nich swoje kupowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Dobra dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 A nie chcesz w swoje halogeny wstawic xenonkow ???? bo mam 4300k gdzie spalila mi sie jedna przetwornica ! dzięki bardzo ale nie, na razie mam w planach inne rzeczy porobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Ok To tak na przyszlosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Przetwornice dostaniesz od ręki w budynku NOTu w piwnicach koło dentysty jest firma zajmująca się elektronką samochodową CB, Alarmy....Ja u nich swoje kupowałem Masz do nich jakiś numer telefonu? U mnie ścierwa znowu padły, co rok wymieniam obie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 te przetwornice to masakra moze to forest? http://allegro.pl/ringi-smd-bmw-e36-e38-e39-e46-hit-super-jasne-drl-i1481373257.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi