atbman Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Witam, mam problem, mam bmw e46 320d 2000r. nie działała mi manetka BC przycisk Board Computer, więc rozkręciłem kierownicę , dobrałem się do manetki , wyjąłem, w manetce są 2 kabeli niebieski i brązowy , był przerwany kabelek niebieski , więc zlutowałem, włączyłem i przycisk BC działa ! ale..... nie działają teraz kierunkowskazy , oczywiście przedtem działały normalnie , rozkrecilem jeszcze raz manetkę sprawdzilem myslalem ze zle zlozylem ale wszystko skrecone w jak najlepszym porzadku więc nie mam pojęcia co się stalo ze kierunki nie działają, przy wlaczaniu kierunkowskazow nie pokazuje kontrolek ze wlaczam, ani rzeczywiscie nie dzialaja, awaryjne dzialają, sprawdzilem wszystkie bezpieczniki są dobre. czy manetka jest do wymiany? czytalem gdzies ze ktos mial podobny problem i sterownik webasto nawalił, ale niby dlaczego skoro przedtem działały , hm ,gdzie to jest i co z tym zrobić i czy to jest to napewno to . proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atbman Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 (edytowane) Problem rozwiązany, poradzilem sobie. Edytowane 17 Maja 2010 przez atbman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owen75 Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Problem rozwiązany, poradzilem sobie. Witam mam taki sam problem jak Ty, dzisiaj rozbierałem wszystko na nowo i dalej nie działają mi te kierunki. Możesz zdradzić co było u ciebie, ja umówiłem się juz do elektryka bo ręce mi opadły. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owen75 Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 spadł mi suwak od kierunków, teraz wszystko działahappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi