czechu Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Witam! Dopiero co nabyłem tą Bmkę i mam parę pytań odnośnie menu iDrive. Wprawdzie mam instrukcję, ale jest po niemiecku a po niemiecku potrafię powiedzieć tylko ''nie rozumiem'', z napisaniem jest już gorzej. 1. W menu mam wpisaną opcję Daytime Running Lights i jak się domyślam chodzi tu o światła do jazdy dziennej, włączyłem tą opcję, ale światła nie świecą. W czym leży problem? 2. W menu servis jest informacja, że następna wymiana oleju czeka mnie za 3000km, jednak była ona robiona 2000km wczęsniej, więc stosować się do tej informacji podanej przez kompa, czy robić wymianę oleju tak jak to w dieslu przystało? 3. Wiele razy widziałem, że można w tym samochodzie sprawdzić ciśnienie w oponach, jednak gdzie tą informację mogę znaleźć? 4. Czy jest jakaś możliwość ustawienia częstotliwości praktronicka? Na razie to tyle, jak coś mi się jeszcze przypomni to napisze. Z góry dziękuję za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Daytime Running Light (fotka z 5er), tzn nie swieca w pozucji AUTO xenony tylko dlugie z mniejszą mocą, może czujnik zmierzchu brak lub awaria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Właśnie też tak podejrzewałem, że coś może być nie tak, ale z drugiej strony komp nie pokazuje żadnych błędów. Poza tym w pozycji auto zawsze świecą się xenony... Musze nad tym posiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 a właśnie przy włączonym DRL nie powinne się świecić chyba że widziałby dzień jako noc i włączały by się mimo to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Ogólnie jak mam włączone postojówki to świecą się ringi i ogólnie widzę, że ludzie z takimi jeżdżą w ciągu dnia, jednak czy w razie czego nie ma problemów przy kontroli orientuje się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandrew Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Witam, poniżej ściągnij se instrukcję obsługi może coś pomoże. http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1319087.html Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi