Gość Mordulec Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Wybieramy BMW maja 2010 na zdjęcia czekam od 13 do 18 maja . Przypomne zasady konkursu : -minimum 20 postów (bez off topika , powitan itd itp) -każdy uczestnik przesyła do nas 1 (słownie JEDNO) zdjęcie w formacie minimum 1280x1024 -w przypadku gdy uczestnik nie pojawia się na spotach wymagane bedzie dodatkowe zdjecie np z kartką z napisem Maxbimmer za szybą (indywidualnie wyznaczam miejsce fotki) -po zakończeniu przyjmowania zdjęć rozpoczynamy ankietę w której forumowicze glosują -ankieta trwa 10 dni -ogłoszenie zwycięzcy danego miesiąca odbywa się po ankiecie -zwycięzkie BMW trafia na stronę główną Proszę przesyłać zdjęcia na mojego maila => mord@go2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Cos czuje ze w maju będzie konkretna konkurencja Zgłoszenia : 1.Tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 od siebie dodam, że wnoszę o usuwanie wszystkich "nie majówkowych" zdjęć, tzn. na każdym zdjęciu powinno być wymagane: - ładne błękitne niebo, - agro klimaty, - piękna zielona trawka w tle... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Co do Twoich propozycji Tazunio to musze powiedziec ze akurat Sliwa spełnia te warunki ... jest auto ... jest trwa ... ogólnie jakby plener Zgłoszenia : 1.Tazunio 2.Sliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 nie no jak wskoczyło cabrio to ja nawet swojego nie wysyłam a pogoda taka że nawet nie ma jak foty zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi