Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

pewnei zaraz polecą ahy i bleeeeeeeee

miałem radio ory '89 rok w E34, 6 głośników też ory, grało tak sobie, czułośc kiepska

więc kupiłem takie radio tylko SD i USB z RDS-em ustawieniami manual+pred. korektor, wyjście 4x15W, zdejmowany panel, oczywiście pilot i .......

- czułość radia znacznie lepsza

- gra o wiele głośniej niż ory,

- SB i USB do 4GB chyba

- łyka MP3 bez problemu, max mam 320kb/s, czyta z katalogów,

- design mi pasuje bo czarne i nic nie lata, żadnych bajerów błyskających, duża gała głośności

- lepszy bas, wysokie i w ogóle lepiej gra

oczywiście dla audiofila to szajs mi wystarczy do buczenia i tak w większości 6 garów słucham,

a teraz najlepsze, radio z biedronki , koszt 99 zł :D

Edytowane przez Piotr

ja ostatnio wpadłem na taki pomysł:

obecnie w e30 mam JVC, kupione nowe w sklepie za jakieś 400zł niby jest mp3 i inne ******ły jednak stylistycznie pasuje no e30 jak M-pakiet do malucha, więc... zapodam sobie "Bavarię" ori BMW + transmiter i będę miał klasyczny wygląd + nowoczne (hehe) rozwiązanie w postaci muzyczki z USB

śmigam na podobnym rozwiązaniu w drugim samochodzie (tam mam radio sony z wejściem USB) i jest za***iście

myślę, że pomysł niezły

bo ja juz porzadnego radia nie kupie ... ukradną znow i po co mi to :/

co do transmitera mam obecnie i mnie wku*** trzeszczy skrzypi przerywa juz nie mowiac ze mi jezdzi po całej desce podescie od gały biegów i spada na ziemie :D

czyli powinienem byc zadowolony z zakupu takiego radia ? na SDki i USB ?

Piotr walnij foto radia i podeślij mi na PW

///M3 ja w drugim aucie słucham w 90% tylko z usb'ka i jestem mega zadowolony (informacja dla osób monitorujących internet: oczywiście pliki są w 100% legalne :D )

• 2 tygodnie później...

Z kolei mój znajomek miał takie radio w Skodzie Ocvtavii 98' i jak dodawał gazu to było słychać w głośnikach turbine :) Wcześniej miał Sony (nie specjalne jeśli chodzi o Car Audio) i nie było takich rzeczy. Wcześniej miałem Alpine ale też się komuś spodobało. Teraz kupiłem Kenwood'a za 250 PLN z wejściem AUX/MP3/CD i jest znośnie.

• 8 miesięcy temu...