///M3 Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Panowie od kiedy miałem włam do auta i zabrali radio mysle nad kupnem jakiegos taniego szajsu... znalazłem radio bez płyt na USB i SD-ki jaką to jakość ma ? zna moze ktos taki sprzet ? jakosc gorsza niz z CD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Ja mam takiej od 2 tygodni, chwale sobie. Działa bezproblemowo. Jakość dźwięku mimo wszystko zaskakuje pozytywnie. No i mam dvd z 4", czyta wszystkie formaty plików video jak i muzyczne. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 (edytowane) pewnei zaraz polecą ahy i bleeeeeeeee miałem radio ory '89 rok w E34, 6 głośników też ory, grało tak sobie, czułośc kiepska więc kupiłem takie radio tylko SD i USB z RDS-em ustawieniami manual+pred. korektor, wyjście 4x15W, zdejmowany panel, oczywiście pilot i ....... - czułość radia znacznie lepsza - gra o wiele głośniej niż ory, - SB i USB do 4GB chyba - łyka MP3 bez problemu, max mam 320kb/s, czyta z katalogów, - design mi pasuje bo czarne i nic nie lata, żadnych bajerów błyskających, duża gała głośności - lepszy bas, wysokie i w ogóle lepiej gra oczywiście dla audiofila to szajs mi wystarczy do buczenia i tak w większości 6 garów słucham, a teraz najlepsze, radio z biedronki , koszt 99 zł Edytowane 13 Maja 2010 przez Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 ja ostatnio wpadłem na taki pomysł: obecnie w e30 mam JVC, kupione nowe w sklepie za jakieś 400zł niby jest mp3 i inne ******ły jednak stylistycznie pasuje no e30 jak M-pakiet do malucha, więc... zapodam sobie "Bavarię" ori BMW + transmiter i będę miał klasyczny wygląd + nowoczne (hehe) rozwiązanie w postaci muzyczki z USB śmigam na podobnym rozwiązaniu w drugim samochodzie (tam mam radio sony z wejściem USB) i jest za***iście myślę, że pomysł niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Tazunio, mam jedno i drugie, Bavaria reverse + transmiter do 4GB SD+USB z wyświetlaniem nazw, czyta katalogi, jak coś to tanio oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 bo ja juz porzadnego radia nie kupie ... ukradną znow i po co mi to co do transmitera mam obecnie i mnie wku*** trzeszczy skrzypi przerywa juz nie mowiac ze mi jezdzi po całej desce podescie od gały biegów i spada na ziemie czyli powinienem byc zadowolony z zakupu takiego radia ? na SDki i USB ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Piotr walnij foto radia i podeślij mi na PW ///M3 ja w drugim aucie słucham w 90% tylko z usb'ka i jestem mega zadowolony (informacja dla osób monitorujących internet: oczywiście pliki są w 100% legalne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 cholera boje sie zakupu wolalbym usłyszec takie radio a nie po omacku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 ///M3 no to zapraszam, posłuchaj u mnie Tazunio masz foty w Kupię mam tylko kostkę od zasilania do radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 byłem i naprawde tragedii nie ma z radiem u Piotra radio niby z biedronki ale nie jest zle wiem co kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 ...naprawde tragedii nie ma ... powiem więcej, bije na głowę ory Blaupukta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Z kolei mój znajomek miał takie radio w Skodzie Ocvtavii 98' i jak dodawał gazu to było słychać w głośnikach turbine Wcześniej miał Sony (nie specjalne jeśli chodzi o Car Audio) i nie było takich rzeczy. Wcześniej miałem Alpine ale też się komuś spodobało. Teraz kupiłem Kenwood'a za 250 PLN z wejściem AUX/MP3/CD i jest znośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 ja nie mam żadnych odgłosów pracy silnika a tym bardziej turbiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 ja nie mam żadnych odgłosów pracy silnika a tym bardziej turbiny No trudno żebyś miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 w skodzie wszyskto gów...... działa heheheh :D radio też jak widać, biedronka daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwers20RaDoM Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 koleszka odemnie ma wlasnie radio z usb i wejsciem na karty sd kupil na allegro za smieszne pieniadze i powiem ci ze zdziwilem sie jakosc odtwarzanej muzyki jak na cene 150 zloty jest bdb ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 jak dodawał gazu to było słychać w głośnikach turbine Stary i prosty kłopot. Masują przewody od audio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi