Forest Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 daj spokój z Keskinami, BBS sa za.....ste ale to nie są RS jak piszesz na SB wymiary felg : 8x18 et 20 9x18 et 22 ?? Masz rację...to RC. Dzisiaj założyłem tył. Wystaje za nadkole jakieś 1,5 cm. Ale podobno obrys auta liczy się od lusterka i nie powinno byc problemu z policją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Masz rację...to RC. Dzisiaj założyłem tył. Wystaje za nadkole jakieś 1,5 cm. Ale podobno obrys auta liczy się od lusterka i nie powinno byc problemu z policją? A jak przód? obrys zgadza się są to lusterka- ale koło nie może wystawać też poza błotnik- zapytaj się drogówki to odp bedziesz też taką miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Przodu nie zakładałem. Jutro to zrobię i wrzucę jakieś foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 no czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Masz rację...to RC. Dzisiaj założyłem tył. Wystaje za nadkole jakieś 1,5 cm. Ale podobno obrys auta liczy się od lusterka i nie powinno byc problemu z policją? nie powinno byc problemy z policyją... mysle ze akurat na felgi nie beda zwracac uwagi- nigdy sie nie spotkalem z tym zeby czepiali sie wystajacych felg ale na lysych opon nie lubią a jesli chodzi o to wystawanie z nadkoli to musisz pmyslec nad jakims waskim kapciem i naciagnac go w stozek- ja bylem zmuszony tak zrobic bo mam et 10. bedziesz myslal nad malym zglebieniem batki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 (edytowane) Na przód kupiłem opony 215/40/18 na tył 225/40/18...O glebię myślę ale to raczej szybko nie nastąpi. Musiałbym wrzucic gwint bo same sprężyny chyba nie załatwią sprawy a to koszt około 3500 zł Edytowane 18 Czerwca 2010 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 mysle ze poonki powinny byc ok ale 3500 tysiaka na gwint to wydaje mi sie troche duzo... nie zamkniesz tego tematu w 2500zl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 zamiast gwinu mozesz kupic jakiś kit amorki+sprężyny np, weitec, KW, FK, HR do 2000 powinieneś się wyrobić pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 na samych sprężynach też obniżysz tylko problem jest taki że nie masz regulacji, więc musiałbyś utrafić z nimi idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Proponuje zestaw fabryczny M Technik uzywane kupic i bedzie najtaniej a baaardzo korzystnie, sam jezdze 6 lat na m technicu i nic sie nie dzieje a komfort wyglad luks! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 też mam m-technik i zadowolony jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 keskiny brzydkie no ale te BBS piekne ale nie do e-46 one nadaja sie do super wozka jakim jest e-30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 e30 ma rozstaw 4x100 a BBS RC takich nie było, wiec bez spawania wiercenie i tym podobnego kombinowania nie wejda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Kilka zdjęc na szybko po zamontowaniu kół do auta. Słaba jakośc bo robione telefonem. Jakoś wszystko siadło i nawet za bardzo nie wystają. Jak dla mnie jest gitara. Leciałem do Chicco po masz klubowy i flagę jakoś nie odczułem różnicy, że to 18", komfort jazdy nie obniżył się zbytnio ale za to panicznie szukam dziur Auto brudne bo lakiernik jeszcze dzisiaj przyciemnieł i polerował kierunki. Jutro 4.00 pobudka, odkurzanie, szybka myjnia we Wrocławiu i lecę na Pozen. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 18 Czerwca 2010 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Kurde.... Wszystko w tym aucie jest idealne a do tego porządny właściciel.. jednak...pierwsza rzecz która mi się nie podoba w tym aucie to te felgi. Pasują do E30 obnizonej, ale nie do E46!!!!!!!! Tyle jest pięknych wzorów i felg. Zakładaj te co zawsze miałes!! Dla mnie tragedia i auto postarzało. Jednak są gusta... i .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 z glębą byłoby lepiej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 http://moto.allegro.pl/item1078527747_18_bbs_ch_black_edition_czarne_bmw_5_120_5x120.html za poł ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Kurde.... Wszystko w tym aucie jest idealne a do tego porządny właściciel.. jednak...pierwsza rzecz która mi się nie podoba w tym aucie to te felgi. Pasują do E30 obnizonej, ale nie do E46!!!!!!!! Tyle jest pięknych wzorów i felg. Zakładaj te co zawsze miałes!! Dla mnie tragedia i auto postarzało. Jednak są gusta... i .. a ja sie musze z kolega nie zgodzic. mi sie zaje...scie podoba. o niebo lepsze niz poprzednie (co nie znaczy ze tamtym czegos "brakowalo"). ranty w polerce, srodek czarny- poezja. i rozmiar tez robi robi wrazenie. nie ukrywam ze z gleba byloby lepiej ale powoli. jak dla mnie efekt bomba! wszystko w tym aucie jest idealnie dopasowane. za jakis rok albo dwa ta beatka bedzie moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Aja myślę ze fela i auto wyglada jeszcze lepiej na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 http://moto.allegro.pl/item1078527747_18_bbs_ch_black_edition_czarne_bmw_5_120_5x120.html za poł ceny Fakt te wyglądały by lepiej na E46...Na BBS zdecydowałem się bo są igła, stan jak nówka, prościutkie, na wyważarce wszystko jak trzeba...Wziąłem je od gościa z Syndykatu który mieszka bardzo blisko Wrocka a do Augustowa nie zdążyłbym przed sobotą. Na razie zostaną ale jeśli znajdę na nie kupca to pomyślę nad tymi z Augustowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 te z augustowa fajne ale brakuje mi w nich wlasnie takiego rantu w polerce jak ty masz. ja zostalbym juz z tymi co masz. jak dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Mi dalej one się nie podobają, nie pasują do tej budy ale dobrze ze chociaz komuś się widzą. Domyslam się ze i tak zostaną prędzej czy poźniej zdjęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 zanim pochopnie zdejmiesz kółeczka. Spróbuj trochę rzucić auto na glebę, bo teraz po prostu widać ,że jest wysoka i jak by troszkę usiadła mogło by być naprawdę dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Mi dalej one się nie podobają, nie pasują do tej budy ale dobrze ze chociaz komuś się widzą. Domyslam się ze i tak zostaną prędzej czy poźniej zdjęte. znajac Foresta mi tez sie tak wydaje ale kakby przytulil troche beatke do gleby to o wiele poprawiloby to wizerunek tych alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 U mnie w E46 na 8nastkach dobijalo bez gleby, wiec trzeba to przemyslec ze wzgledow praktycznych, bo ze wzgledow wizualnych na pewno bedzie dobry efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi