Forest Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Byłem w Częstochowie po te felgi i niestety na aucie nie prezentują się już tak za***iście jak na aukcji. Musiałbym zrobic sporą glebę a wtedy zderzak orałby asfalt Dokładki carbonowe które kupiłem zostawiłbym w trasie :evil: DSCN2207.jpg DSCN2208.jpg DSCN2209.jpg DSCN2210.jpg DSCN2211.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 to są 17 tki czy 18tki bo jak 17 tka to kupa ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 I co Przyjacielu Forest? Pamiętasz dokładnie co mówiłem? Dokładnie taki rezultat jak przepowiedziałem. Ale juz na luzie poczekasz aż same się trafią śliczne kóleczka i minimum/maksimum 18stki. Ja moge obiecać, że beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Byłem w Częstochowie po te felgi i niestety na aucie nie prezentują się już tak za***iście jak na aukcji. Musiałbym zrobic sporą glebę a wtedy zderzak orałby asfalt Dokładki carbonowe które kupiłem zostawiłbym w trasie :evil: Mówiłem że będzie szit One są stare a wygląd auta masz nowoczesny i się nie komponują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 ?????????? 17" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 A w jakim stanie były?- rysy, ubytki lakieru/aluminium Jak tam opona?- bieznik I z ceny coś koleś schodził czy ogólnie nie gadałeś na ten temat bo towar nie dla Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 A w jakim stanie były?- rysy, ubytki lakieru/aluminiumJak tam opona?- bieznik I z ceny coś koleś schodził czy ogólnie nie gadałeś na ten temat bo towar nie dla Ciebie? Generalnie były w bardzo dobrym stanie, miały jeszcze oryginalny klar, jedna była minimalnie draśnięta ale naprawdę minimalnie. Oponki na jeden sezon powinny jeszcze wystarczyc. Co do ceny jeszcze znim wyjechałem z Oławy mówił, że nie opuści na nich ani grosza bo cena i tak jest bardzo dobra jak za ten model i stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 17" Felga 17 moim zdaniem nie nadaje sie do twojego auta optymalna to 18 ja bym nie chcial 17 do e46 za darmo bo bumka smiesznie wyglada na takich kołeczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 18stki tak jak napisałem musża być. Bierz HARTGE Ja jezdze na 19stkach i jest git. Chociaz 18stki idealniue sprawuja sie na M technicu zawieszeniu a na normalnym to juz jednak inna bajka, ale tez jezdzi sie prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 (edytowane) Kevin wrzuc foty tych Twoich Hartge. I niech ktoś mi powie jakie sprężyny wrzucic by obniżyc przód. Edytowane 15 Maja 2010 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 uuuuuuu lipa. to juz na twojej przerobce wygladalo to lepiej. a co do zawieszenia to wrzuc sobie na sam przod gwint. bedziesz mogl sobie zmieniac wysokosc kiedy chcesz. ja tak mam (tylko u mnie przod i tyl) i wlasnie sie "bawie" zeby dopasowac zawias do alu (przeswit miedzy autem a nadkolem) a jednoczesnie nie polozyc jej za bardzo zeby na samym starcie nie polamac zdrerzakow. ale gwint polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 To są fele do twojego auta 1000- 1200eurbarracuda_voltect&.jpg barracuda_velvet_&.jpg big_102..jpg Keskin_KT10_schwa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 podobają mi się propozycje kolegi powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Wlasnie takie felgi jak te to by pasowaly bo koniecznie chcesz z rantem więc takie mają. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12939114 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Felga 17 moim zdaniem nie nadaje sie do twojego auta optymalna to 18 ja bym nie chcial 17 do e46 za darmo bo bumka smiesznie wyglada na takich kołeczkach Przeciez teraz mamy 17" i według mnie auto nie wyglada smiesznie...:?::twisted::twisted::twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Wlasnie takie felgi jak te to by pasowaly bo koniecznie chcesz z rantem więc takie mają. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12939114 swietniuie sie prezentuja. i czarny srodek tez dodaje uroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Przeciez teraz mamy 17" i według mnie auto nie wyglada smiesznie...:?::twisted::twisted::twisted: Dla mnie wyglada smiesznie to tylko moja opinia po 2003 roku BMW zaczęlo wkladać 18 do e 46 a wiec coś w tym jest .Ja mam takie same felgi jak Forest i nie są brzydkie tylko male091120151246..jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 ja też uważam, że najlepszy rozmiar do e46 to 18", ale mam na zime alusy 17 i też auto na nich dobrze wygląda jeszcze zależy jaki wzór, bo niektóre felgi wyglądają po prostu na mniejsze niż są w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 ja też uważam, że najlepszy rozmiar do e46 to 18", ale mam na zime alusy 17 i też auto na nich dobrze wygląda jeszcze zależy jaki wzór, bo niektóre felgi wyglądają po prostu na mniejsze niż są w rzeczywistości ja tez mysle ze 18" to lepsze rozwiazanie ale badrzo duzo zalezy wlasnie od wzoru. kolega w vw mial alu 16" ale z takim wzorem ze wygladaly na 14". bardzo dobre rozwiazanie to 18" na lato i 17" na zime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 chociaż ja mam alu 16" i tez nie wyglądają źle DSC01782..jpg DSC01789..jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Seba A taka fela z czerwonym rantem ?????? http://www.4tuning.com.pl/zdjecie/2001,walce-z-x5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 sommermodibeidew&.jpg sommermodifronts.jpg 2008_Gollhofen_Te.jpg 2008_Gollhofen_Te.jpg 2008_Gollhofen_Te.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Te z rantem zdecydowanie tak! Bardzo ladne uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Te z rantem zdecydowanie tak! Bardzo ladne uklon_bmw Spoko...i kosztują pewnie z 15 tysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 a mi podoba się z tych propozycji najbardziej ta pierwsza zawsze chciałem kupić czarne auto, przyciemnić szybe, lampy i zapodać czarną felgę, tylko że jak szukałem auta to w rozsądnej odległości nie było porządnej czarnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi