Dyziu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 są w moim ostatnim linku:):4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 są w moim ostatnim linku:):4: no tak nie zauwazylem twojego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Wozu, Ty to lubisz zmiany widze nie no, dla mnie ogolnie wyglada dobrze ta fela, jesli jest na zime oczywiscie ja bym nie kombinowal bo szkoda czasu i nerwow, jezeli masz pewnosc ze te fele co masz teraz sa zdrowe i beda sie trzymac przez cala zime. No a ja mam przeskok o 3 cale w dol i co teraz? :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 http://www.euromcars.com/parts/e30m3/wheels/07-31-08/remotec.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 jak dla mnie na zime to jakieś felgi takie oldskulowe Dyziu, dla mnie felgi w tym stylu albo podobne odpadaja. Kiedys mi lezaly ale teraz szukalbym czego innego, napewno nie w stylu borbet A. Tez Wrocka wydaje sie byc ciekawa opcja, ale jesli chce zeby to wygladalo, to 7,5J jednak za malo.. a co powiesz na takie felgi jak ja mialem na e36? oczywiscie w odpowiedniej kolorystyce w zaleznosci od wizji :D naet jakby mialy ucierpiec przez zime to nie bedzie ich tak szkoda Powiem ci ze zle nie sa, ale tak do konca do mnie chyba nie przemawiaja.. Wozu, Ty to lubisz zmiany widze nie no, dla mnie ogolnie wyglada dobrze ta fela, jesli jest na zime oczywiscie ja bym nie kombinowal bo szkoda czasu i nerwow, jezeli masz pewnosc ze te fele co masz teraz sa zdrowe i beda sie trzymac przez cala zime.No a ja mam przeskok o 3 cale w dol i co teraz? :4: A lubie powiem ci Ale mysle ze moze nawet na tym malym koleczku 16 dobrze wygladac. Mysle ze podstawa to dobra szerokosc, bo 225 na 7,5 robi sie niezly balon. Ale co mi tam, mam na czym jezdzic, bede na spokojnie szukal czegos i jesli cos wyjatkowego sie trafi to napewno pochwale sie na forum http://www.euromcars.com/parts/e30m3/wheels/07-31-08/remotec.htm I tylko dwa tysiace baksów :lolol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 225 na 7,5 robi sie niezly balon no ja mam tak teraz i balon jest ale to tylko zima:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Hejo, tak przypadkowo. Moze ktos mni powiedziec co to za felunek na tej e34? zaczyna sie w 2'01.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 mi to wygląda na styling 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 mi to wygląda na styling 18 Tylko ze styling 18 mi sie wydaje, ze jest plaska (czyli ramiona nie ida wogole do wewnatrz), gdzie te na tym filmiku leca glebiej w srodku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 jak na zime to masz spoko fele, nie kombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 (edytowane) jak na zime to masz spoko fele, nie kombinuj Ja? Kombinowac? Ales przenigdy w zyciu Nie kombinuje, tylko szperam sobie Edytowane 11 Lutego 2012 przez woz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 No i decyzja podjeta. Szeroka stal idzie na sprzedaz. Nie ukrywam, podobaja mi sie bo sa chamskie i nietypowe, ale jednak zawsze cos w tej glowie siedzi. Wczoraj jak wracalem z toru to zapindralalem obwodnica. Akurat ktos tam niezle ciagna, wiec pociagnalem za nim i powiem szczerze, kiedy lecialem autostrada 2xx na godzine, to nagle sie spocilem bo nagle wpadla mi jedne haslo do lba: stary, jedzisz na spawanych felgach... Nagle zwolnilem i wiedzialem, ze komplet idzie do ludu. Nie na moja glowe.. Wole jednak jechac na kolach niegrzebanych, szczegolnie ze nie jezdze tylko po miescie.. Kilka kompletow przerobilem na allegro, i de facto zeszlo do dwoch opcji, nie wiem na ktory sie zdecydowac. Albo tradycyjny borbet B, albo komplet tutaj z wrocka, felg firmy ATIWE. Slyszal ktos o tej firmie? Cokolwiek warta? Oba komplety niestety 7,5J (ATIWE et15, Borbet ET20) - nic szerszego nie ma za przywoite pieniadze.. Wczoraj sciagnalem program GIMP do szybkiego fotomontazu felg na fure zeby miec nawet i zgrubsza podglad jakby to moglo wygladac. Opinie mile widziane Felgi ATIWE: Felgi Borbet B: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Borbet zawsze lepiej brzmi i ku tej firmie, bynajmniej dla mnie bardziej znanej bym sie sklanial. Z czystej ciekawosci pytam, ktory to juz bedzie komplet felg w tym egzemplarzu samochodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 juz bym wolał zwykłe stalówki niz wydawac kase na takie "zwyklaki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Z czystej ciekawosci pytam, ktory to juz bedzie komplet felg w tym egzemplarzu samochodu? Stary, nawet nie pytaj ... ale Lucius ma polowe tych kompletow, wiec przynajmniej zostaly we Wrocku juz bym wolał zwykłe stalówki niz wydawac kase na takie "zwyklaki" Za stalowki wydalbym rapten o 150zl mniej niz na te alu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 (edytowane) Tak BTW. Jesli ktos wpadnie na jakis ciekawy komplet 16 calowek na zime, pliz wrzuccie linka. Ogolnie jestem otwarty na jakies pomysly, ale po prostu chcialbym juz kupic i juz trzymac te cholerne kola na dluzszy czas, bez checi zmiany po miesiacu. Jedyny problem jest to, ze znalezc za***iste 16 calowki to jak wody na pustyni :bag:. Z jednej strony mam na czym jezdzic, z drugiej, chce szybko sprzedac te szeroka stal i kropka. Poszukuje po prostu fajnego, mocnego kompletu na ktorym 540MM bedzie sie dobrze prezentowac, i wiedziec ze moge zapindralac 200 na godzine bez obawy, ze nagle cos mi sie rozsypie. Tutaj jeszcze 4 przyklady kompletow 16 cali, wszystko w przedziale cenowym 500-800zl. Szybki myk w gimpie zeby wiedziec orientacyjnie jakby to wygladalo.. 1. 2. 3. 4. Edytowane 23 Lutego 2012 przez woz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Zrob tak jak ja, mam byle jakie, nie za ciekawe, ale w bdb stanie felgi 16 cali na zime z duzym balonem i sobie chwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Zrob tak jak ja, mam byle jakie, nie za ciekawe, ale w bdb stanie felgi 16 cali na zime z duzym balonem i sobie chwale Przynajmmniej plomby nie wypadaja co? hehe. Tez sie kusze na takie ktore ma Wilkov (symulacja u giory). Najzwyczajniejsze na swiecie. tanie, solidne, i napewno lepiej sie prezentuja niz zwykly stal.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Przynajmmniej plomby nie wypadaja co? Na pewno trzeba mniej uwazac i jak sie przypadkiem pod oslona nocy wjedzie w dziure to tak serce nie kluje A te drugie to takie jak moje, mocne wydaja sie byc, bo juz kilka razy zdarzylo mi sie wjechac w jakis niespodziewany dolek (szczegolnie jak lezal snieg) i nadal prosciutkie, jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 mi osobiście najbardziej podoboją się te ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 a może coś takiego? http://desmond.imageshack.us/Himg33/scaled.php?server=33&filename=p1040159m.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 a może coś takiego?http://desmond.imageshack.us/Himg33/scaled.php?server=33&filename=p1040159m.jpg&res=medium Juz cos innego zalozone, co ku zaskoczenia okazalo sie cenowo taka sama opcja. Wieczorem jak znajde chwilke to zarzuce pare fotek bo od paru godzin juz u mnie sa na V-ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Już jest wieczór jak coś happy_bmw Juz cos innego zalozone, co ku zaskoczenia okazalo sie cenowo taka sama opcja. Wieczorem jak znajde chwilke to zarzuce pare fotek bo od paru godzin juz u mnie sa na V-ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 http://www.maxbimmer.pl/f29/woz-bmw-moje-byle-i-moje-obecne-9477/index91.html#post198384 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi