grzesiekura Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 no tak ale jak nie sprobuje innego auta modelu to sie nie przekonam bo jak narazie to mi compact srednio lezy po roku jazdy na dłuzsza mete nie chce sie do niego przywiązac a pieniądze to nie wszystko przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
isso Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 fakt, pieniądze to nie wszystko, ale wywalić w 1000 czy 2000 tylko po to, żeby spróbować bo może akurat to dość dużo przy tych cenach o jakich mówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 kaspri84 nie czuje się urażony bo dlaczego?? liczyłem mniej więcej czas do 100 to wychodzi około 8 ale siedząc w e32 nie czuje się tej mocy; tego powera nie narzekam bo znam katalogowe wyniki marzyłem o e32 dlatego się jego trzymam ale ta maszyna waży 1760kg wg papierów to nie jest kpina; v8 fajnie nią mota; ale.... człowiekowi nigdy nie dogodzi patrząc na piramidę potrzeb :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Jak chcesz 'coś" zrobić z felgami do e36 daj znać na PW bo szukam do siebie koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekura Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 witam panowie ponownie zeby nie otwierac nowego tematu podpinam sie pod ten w skroce co sadzicie o tej bejcy http://moto.allegro.pl/item1043620123_kultowa_730_v8.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 witam panowie ponownie zeby nie otwierac nowego tematu podpinam sie pod ten w skroce co sadzicie o tej bejcy http://moto.allegro.pl/item1043620123_kultowa_730_v8.html Nawet o niej nie myśl .... V8 na gazie 2 generacji to gwarantowane kłopoty Szukaj albo na benzolinie albo na sekwencji , jak zobaczysz takie cuś na dolocie to od razu pozdrów własciciela i szukaj innego egzemplarza :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 kaszana jak siema to jak M50 na mikserze :evil::shock: chyba ze wywalisz ten gaz i sprawdzisz dokładnie silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekura Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 heheh dzieki panowie za ostrzezenie wiec sobie ten egzemplarz odpuszcze sprawa jest taka ze kazde autko ktore mi oferuja na wymiane rozni ludzie wrzucam tu do obadania dlatego wasza pomoc jest mi potrzebna oczywiscie tylko bmw mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 (edytowane) Nie zebym sie czepiał ale ten opis V8 mnie troche rozwalił : "mam do sprzedania w bdb stanie bmw 730-v8 220km ma załozony gaz firmy lanzi-renzo WYPOSAŻENIE skórzana tapicerka biała nie zniszczona 4 el.szyby +szyber dach lusterka el. podgrzewane fotele klima dwustrefowa dewasto centralny zamek komputer pokładowy piekne alum felgi 17calowe w aucie zostały wymienione oleje,filtry,klocki chamulcowe " zwłaszcza DEWASTO :lol: Co do koników to na tym mikserze to z tych fabrycznych 218KM przez tą zwężkę gazową na dolocie zostało max 170KM I tak w kwestii jeszcze tapicerki , szukaj raczej czegos w czarnej skórze , albo nawet w welurze , byle nie w jasnej bo fotel kierowcy wygląda najczesciej wygląda fatalnie i nie mam na mysli przetarć , dziur ... poprostu jasna skóra wygląda jak totalnie wymiętolona Edytowane 24 Maja 2010 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 jak byś się faceta spytał czy ma WEBASTO to pewnie on by odpowiedział, że nie ma ale ma DEWASTO... widzicie jaki wpływ ma społeczeństwo na zwykłego szaraczka ...hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekura Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 ten egzemplarz sprzedaje jakis handlarz auto wczesniej bylo w Polanicy zdrój za 7500 ( http://moto.allegro.pl/item1012283223_bmw_730i_v8_730_e_32_e32.html ) teraz jest w ostrzeszowie a opis poprzedniego wlasciciela ma webasto hehe a nie "dewasto" no nic odpuszczam ten egzemplarz w sina dal i szukam sobie dalej spokojnie czegoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 No tak Panowie, ale moze i warto, przeciez wg opisu ma 4WD! Grzesiek, ja nie kumam czemu Ty sie upierasz zeby tylko brac pod uwage te samochody, na ktore mozesz sie wymienic. Przeciez compact ci jezdzi. Wiec wystaw jakies fajne ogloszenie, pchnij dziada i wtedy na spokojnie szukaj ladnej e32 ktora jest na sprzedaz, a nie tylko w takich na ktore wlasciciele moga sie zamienic. O wiele wiekszy wybor bedziesz mial. Bo zamienisz sie i po tygodniu dojdziesz do wniosku ze sie jednak pospieszyles i zamiast e36 compact, masz e32 kasztan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekura Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 woz masz racje dlatego dzisiaj przyjezdza ktos ogladac moje autko i moze uda sie sprzedac wtedy bede mial wieksze pole do popisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 nie zamieniaj się na auto, jak Tobie to proponują, Jak masz niecodzienne auto albo z bardzo dużym benzynowym motorem to możesz próbować najczęściej będą Ci ludzie wciskać padła. ja bym się w to nie bawił. O tym aucie słyszałem to i owo. Trochę buda słaba (jak chcesz mam dokładne fotki.). Ale poza tym technicznie bdb. Wypas niezły. Tylko skórę trzeba by dołożyć. Masz dobrą, sprawną sekwencję. Też ma w ogłoszeniu zamianę. Gośc ma już 2gie e32 i wie mniej więcej co w trawie piszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Mateusz a o ktorym Ty ogłoszeniu teraz piszesz bo nie łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekura Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 ja tez nie łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 A tak BTW, Grzesiek, czemu nie wystawisz samochodu tutaj na bimmerze ze jest na sprzedaz? A noz widelec ktos szuka. Zazwyczaj ludzie z forum wola wziac cos z forum, bo jest wieksza szansa ze nie kupuja badziewu, ktore sprzedawane jest jako w rewelacyjnym stanie e32 4WD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 wcięło linka: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13221531 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekura Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 w sumie moge wystawic czemu nie sadzilem ze kazdy zaczyna od otomoto zreszta zaraz zrobie ogloszenie mimo ze o 15 przyjezdza kupiec heeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 wcięło linka:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13221531 :lol: zdjecia po ciemku robione bo pewnie duzo do ukrycia a co do tego opisu to widzialem kopie pare razy w paru 7mkach wiec nie wiem czy to dotyczy tego auta z rąk do rąk czy gosc jest handlarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 mam zdjęcia blachy jest trochę do roboty. Ale cena za m60b40 z sekwencją jeżeli tylko blacha do roboty nie jest zła. Chyba nie jest handlarzem.. bo auto jest na 7er wystawione. I gość coś tam ma postów nabite. Zresztą kto kupuje takie auto na handel teraz. To absurd. Nie miał też oporów z wysłaniem mi dokładnych zdjęć blacharki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 podoba mi się tekst: "Nie dzwoń jeśli:: jesteś ekologiem i wrogiem wszystkiego, co emituje CO2 oraz mnóstwo innych świństw, bo silnik 4,0 V8 to środkowy palec dla zielonych, nienaturalnie czujesz się w otoczeniu najlepszych materiałów i luksusowych gadżetów, bo seria 7 rozpieszcza dodatkami i komfortem," i jakoś sympatyczniej patrzy się na sprzedającego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi