ADI-MG Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Jak ruszam to na jedynce strasznie mi dusi Auto (zabki robi) szczegulnie jak ruszam troche szybciej niz zwykle. Jezeli ktos wie jak to sprawdzic lub tez moze mi pomoc to prosze o odzew.!!!!!!!! POZDRO uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 ja to samo miałe w Kadecie ktorym smigam do pracy i sie okazało ze to problem z pradem. Sprawdz swiece KABLE (napewno) i aparat palec i kopułke, ja wymieniłem swiece i wyczysciłem kopułke i przestał skakac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI-MG Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 a nie wiesz moze gdzie we wrocku ktos morze mi to sprawdzic za nie duze pieniadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 ludzie opisujcie jakoś szczegółowiej , a nie : coś nie działa :evil: ale co chcesz sprawdzać :?: :?: napisz coś więcej , to m40 :?: :?: a jak stoisz to wkręca sie normalnie, gdzie ma odcinkę :?: :?: a jak chodzi na innych biegach jak mu depniesz :?: ja stawiam raczej na filtr pow. i /lub paliwa ew.pompa :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI-MG Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 tylko na jedybce sie dusi i skacze to BMW 318 e36. na koleinych begach dziala juz normalnie, a na jedynce nie moge porzadnie wystartowac bo sie dusi i ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 tylko na jedybce sie dusi i skacze to BMW 318 e36. na koleinych begach dziala juz normalnie, a na jedynce nie moge porzadnie wystartowac bo sie dusi i ... . ale opisałeś :evil: silnik :?: jak jesteś gdzieś w centum to mogę w dzień podjechać , jak coś to na PW lub noman@maxbimmer.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 tak tak Piotrze masz racje mi na wolnych padał i sarpał dopiero jak mu depłem to sedł normalnie okazało sie ze kable sa do wymiany i kopułka była zawilgocona. ADI-MG. U ciebie to moze byc cos innego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 A ja się troche przyczepię do tematu. Mam prośbę. Proszę nie tytuować każdego tematu "mam problem" jak msz problem, bo każdy taki temat będzie miał treść "mam problem" lub "pomocy" i nikt nie będzie wiedział o co chodzi. W temacie proszę zawrzeć meritum sprawy. Co się stało i z czym jest problem. Może wyglądać np. tak "[E30] Traci moc na 1-szym biegu" lub "Zadyszka silnika przy ruszaniu, 1-szy bieg." Wielkie dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI-MG Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Sorki stary jestem nowy moglem sie pomylic.Jeszcze raz sorry i Pozdro na przyszlosc sie porawie <bmw_1> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Sorki stary jestem nowy moglem sie pomylic.Jeszcze raz sorry i Pozdro na przyszlosc sie porawie <bmw_1> <bmw_2> spox każdy się uczy, nie zapomnij powiadomić nas co było , bo to ciekawy - mimo lakonicznego opisu - temat happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI-MG Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Bez ironi prosze HE HE. <bmw_3> .Moj opis mial za zadanie wywolac ciekawosc i zainteresownie. I udalo sie HA HA <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 sprawdz czy gdzieś iskra nie skacze bo mialem identycznie;jak szybciej ruszałem to auto skakało ,nie chciało jechać tak jakby nagle cos odcinało zaplon :cry: okazało się że iskra przeskakiwała z kabla na obwódke osłony kolektora która jest metalowa i w tym momencie własnie przygasał :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msauto Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 A samochód chodzi na gazie? Jeśli tak to czy takie same objawy są na benzynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI-MG Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 nie mam isnstalacji gazowej.Teraz nie mam kasy ale na poczatku czerwca jade do mechanika to pochwale sie co sie dzialo.POZDRO i dzieki <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI-MG Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 ZROBIONE!!! okazalo sie ze rura od podgrzewacza powietrza ktura idzie do silnika byla peknieta i zasysal zimne powietrze dlatego szarpal na pierwszym biegu!!!koszt naprawy=tasma izolacyjna:) smiga jak nowa.POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 ZROBIONE!!! okazalo sie ze rura od podgrzewacza powietrza ktura idzie do silnika byla peknieta i zasysal zimne powietrze dlatego szarpal na pierwszym biegu!!!koszt naprawy=tasma izolacyjna:) smiga jak nowa.POZDRO to super :mrgreen: <bmw_1> ale mógłbyś opisać ją dokładniej bo jakoś jej nie kojażę, a najlepiej dać foty, BTW to dziwne że tylko na 1 biegu szarpało ale to już zagadka dla mech.z zawodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI-MG Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 walne fotki niedlugo. a to ze tylko na pierwszym biegu to wlasnie logiczne bo na pozniejszych biegach jest wieksze cisnienie powietrza w tej rurze i moze dlatego.Ale fakt jest taki ze szarpalo teraz nie szarpie. A zauwazylem to przypadkiem jakwymienialem zarowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi