Piotr Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 ma ktoś sposób (już to robił) żeby wyczyścić gniazda świec, wiadomo przez lata nagromadził się tam niezły syf i nie chcę żeby podczas odkręcania świec błoto mi do cylindrów wpadło :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Zalej troche nafty + cienki pędzel , jak juz wszystko zmyjesz najlepiej wydmuchać cały syf sprężonym powietrzem To chyba najłatwiejszy sposób , tylko trzeba miec kompresor pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 tylko trzeba miec kompresor pod ręką właśnie myślałem nad przepłukaniem strumieniem wody z jakąś osłoną żeby nie chlapało po komorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 ja polecam podjechac na jakis CPN i wydmuchac blotko pistoletem do pompowania opon, ewentualnie na miejscu troche ropy(kupisz na miejscu 0,02litra ) i szmatka+srubokret lub pedzelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 ja polecam podjechac na jakis CPN i wydmuchac blotko pistoletem oooo i to jest mysl.......very much :mrgreen::idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 W sumie dobry patent , kompresorek za gratis , tylko nafte weź i pędzelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi