Dziki Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Co do kości pamięci w zegarach to wydaje mi się że jeśli ktoś zrobił to bezczelnie z tymi 95 tysiącami i zwykły test zegarów pewnie pokaże inny VIN:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Albo wyciagnac zegary. W mojej bylej 530 mialem naklejke z nr VIN, ktory po wklepaniu w realoem.com wyszedl mi ze jezdzilem 730 R6. Nic dziwnego ze polowe funkcji wyswietlania nie dzialala jak powinno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Ja np kiedys jak miełem e34 2,5 r6 bawiłem sie bezpiecznikami i grzebie grzebie i dalej nic. Okazało sie górną część skrzynki bezpieczników miałem od innego modelu - tez była naklejka z VINem, ale ok 8lat temu nie wpadłem jakoś co to za numer i po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi