REKIN-E28 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 ja moge wbic ale na nogach bo fury chyba nie zrobie. 1. ile fur bedzie? 2. i ile z tego rekinow? aha i moze jakies bardziej charakterystyczne miejsce bo to obok ae to jak wiadomo cotygodniowy zlot klubu GDS (jakiegos tuningowego a moim zdaniem na pierwsze spotkanie lepsze by bylo jakies charakterystyczne bardziej miejsce zeby zobaczyc jaka bedzie frekfencja . co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 też mi się tak wydaje, zeby odbylo się w innym miejscu. Aha i jaka godzine proponujecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 też mi się tak wydaje, zeby odbylo się w innym miejscu. Aha i jaka godzine proponujecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 dla mnie moze byc pod wzgorzem andersa ale jakies miejsce bardziej charakterystyczne bo jak mamy sie mieszac z grupa GDS to dziwnie bedzie ale mozna tak odrebnie troszke dalej tak jak to robili uzytkownicy z klubu forda sierry ale trzeba cos poprostu wymyslic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Niedziela, parking pod wzgórzem andersa, godzina 20, parkujemy koło Mordulca(fura sie wyróżnia) i jest gicior, najlepiej trzymać sie w zwartej grupie :wink: taka mi sie to widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 To fakt ze na andersa jest spora zbiórka w niedziele od mniej wiecej 19-tej , ale nie GDSu tylko róznych tuningowców , GDS ma spoty na mickiewicza . Ale do rzeczy przychodza mi 2 miejsca na spota , albo na parkingu kolo poczty głownej obok galerii dominikanskiej , albo pod mostem milenijnym , druga opcja jesli chodzi o miejsce jest lepsza bo mozna sie schowac jak cos to pod dachem/mostem gdyby padał deszcz . 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Też dobre pomysły, a więc mamy Galerie, Milenijny, Andersa- wypowiadać sie ja mówię: MILENIJNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 ja mowie andersa albo galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 moje skromne zdanie jest takie: lepiej narazie w spokojniejsze miejsce, typu galeria własnie. Bo chyba zabardzo nikt sie nie zna(moge sie mylic) wiec lepiej byłoby pierwszy spot zrobić tylko dla userów tego forum :lol: co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 zrobione ankiety dot. miejsca i dnia spotu. w piątek już będzie ustalone z ankiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 zrobione ankiety dot. miejsca i dnia spotu. w piątek już będzie ustalone z ankiet gdyby ktoś nie mógł znaleźć ,to tu: www.forum.maxbimmer.pl/viewtopic.php?t=228 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelos Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 panowie ja oczywiscie bede <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 panowie ja oczywiscie bede <bmw_1> pomyliłeś tematy :!: :!: właściwy jest tu : http://forum.maxbimmer.pl/tematy10/vii-spot-maxbimmera-23-kwietnia-niedziela--vt1151.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi