Marcus Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 (edytowane) 525 diesel/142KM rok 1997, 186000 km wylatane, sedan, bez alu,abs, 4x el. szyby,immo, c. zamek,4 jaśki, automatyczna klima,halogeny, oplacony przygotowany do rejestracji no i nareszcie cena: 16500zł, osobiście sądze że coś mało ale powiedzcie co sadzicie wy. bo sie zastanawiam Edytowane 3 Maja 2010 przez Marcus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 co by nie miał w srodku to i tak bedzie tds,cena raczej odpowiednia,jak dla mnie stary klekot w tej budzie to lekkie nieporozumienie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Za 20 i taniej kupisz dobrą 530d z 99 00roku, 3.0d to podstawa w takiej piątce a jest najlepszy na swiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 czyli ogolnie silnik lipny i wyposazenie. no nic moze ktos wiecej cos powie, napewno nie jeden tu przerobil ten temat z tym wózkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 wyposażenie wyposażeniem ale sam fakt silnika starej konstrukcji i nowej budzie jest lekkim przegięciem ,jak pisałem wyżej co by nie miał na wyposażeniu(nawet full opcja)nadal będzie starym klekotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 czyli ogolem chodzi o motor. ktos powiedzial ze 3.0 jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 czyli ogolem chodzi o motor. ktos powiedzial ze 3.0 jest ok Heh...jest OK, zapewniam. Ale o tym silniku już tyle było pisane, że nie chce mi się tego powtarzac. Poszukaj a znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 a moze moglby ktos jakiegos linka z allegro zapodac co jest warte uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Ja mam 2,5 TDS w e36- rewelacyjnie sie sprawdza- zero zasrtzeżeń. Klekot niech bedzie, ale już kilka benzynek klękło na światłach Znajomy- gatto ma 525tds E39 z 00r i zadowolony też jest tak samo. Ogólnie każdy diesel jest zwany klekotem. A silnik 2,5 TDS czyli oznaczenie M51 robią od 91r do 00r i były montowane w BMW w OPLU i LAND ROVERze też Więc świadczy o tym że bublem nie były i nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 a ten przebieg to raczej w milach chyba, licznik był kręcony jak nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 525 diesel/142KM rok 1997, 186000 km wylatane, sedan, bez alu,abs, 4x el. szyby,immo, c. zamek,4 jaśki, automatyczna klima,halogeny, oplacony przygotowany do rejestracji no i nareszcie cena: 16500zł, osobiście sądze że coś mało ale powiedzcie co sadzicie wy. bo sie zastanawiam Jak chcesz jeszcze kupic BMW e39 to ja mam 97r 525 diesel 143KM sedan, czarny, alu 17" z tyłu opony 245 szerokosc!!!, sportowe zawieszenie, z przodu zderzak M5, w jasnej skorze, zarejestrowany, cena 13500 do negocjacji(naprawde ładnie wyglada) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Za 20 i taniej kupisz dobrą 530d z 99 00roku 20 czego przepraszam? talonów do mcdonaldsa, kapsli po piwie czy kolumbijskich peso? bo na pewno nie tysięcy polskich złotych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 ostatnio oglądałem 530d kolegi z 2000 roku za które zapłacił 18000zł i muszę przyznać, że jeśli się pośmiga i ze zdrowym rozsądkiem poogląda to można znaleźć e39 w tym silniku przed liftem do 20000zł, w tym przypadku łatwiej o automat ale manualna skrzynia tez się znajdzie - te samochody mają już 10 lat nie mogą wiecznie kosztować po 40 i 30tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Tak jak pisze Tazunio 530D z poczatku produkcji mozna juz wyłapac za około 20tyś Niestety wiekszosc szuka tego samego silnika w wersji 330D a te nie wiedziec czemu kosztuja minimum 25tyś Dla mnie dziwne to troche bo auto bardziej limuzynowate jest tansze niż z takim samym silnikiem 3-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi