DIEGO E30 Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Witam mam problem z wymontowaniem plastikowej obudowy od lampki nad drzwiami kierowcy.Zna ktoś jakiś chwyt na to?Nie chce sie z tym szarpac a tym bardziej cos połamać ,żeby pozniej po szrotach jezdzic za tym duperelkiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 a boku plastiku nie ma małego szczeliny, żeby wsadzić krętak i delikatnie podważyć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Jest juz wkładałem małe srubokrety ,ale to ani drgnie.Postawie na swoim i wyrwe to z korzeniami:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 delikatnie stare plastiki łamliwe są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Zdaje mi sie ze tam masz na zatrzaski. pamietam ze kiedys sciagalem ale to bylo dawno temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 są zatrzaski po bokach,płaskim małym śrubokrętem trzeba to podważyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi