jacob Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 wczoraj zostawiłem kluczyki w aucie i otwarte okno wszedłem do sklepu na 5 minut wracam niema kluczyków , hmm co prawda mam zapasowe ale ktoś może mi auto gwizdnąć albo coś z środka co moge zrobić żeby nie zmieniać całego imo i zamków ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Nic nie zrobisz, jak najszybciej wymień stacyjke zamki i immo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 myślałem jeszcze o odcięciu zapłonu ale co mi to da jak i tak sie dostaną do srodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Jacob...a kto zostawia kluczyki w aucie ? Ty pierniku jeden teraz masz problem.Pewnie jakis szkocik po zlosci dla polaka ci to zrobil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 ciesz się kolego, że auta ci nie zwałowali... bo jak to się mówi okazja czyni złodzieja - a to była MEGA okazja na darmową furkę lub parę funtów zmieniaj kluczyki i imo, bo mogą wrócić jak po swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 wiem TOMSKI a jeszcze kiedyś w tym samym miejscu znajomy zrobił tak samo kluczyki w środku a ja cichaczem podeszłem i mu auto uprowadziłem ale wyleciał z tego sklepu to tylko gume poczuł jego oszczegałem żeby tak nie robił a sam wpadłem masakra , mySle że jakieś dzieciaki wzieli a zaś może wyrzucili tak po prostu żeby urosnąć w towarzystwie , no ale nie wiem ,a może ktoś ma plan w obec mego auta różnie jest ,w przyszłym tyg jade do PL bede kombinował po powrocie albo w PL , a na razie autko zakluczam w garażu .. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalijac Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witam , ja bym podjechał do elektryka i założył odcięcie. Koszt ok. 150 zl. . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 A w irlandi to irysy, jak przyjeżdzają na stacje benzynową po faje, żarcie to nawet nie gaszą fury- bo po co. I tak stoi sobie odpalona ok 5 min i czeka na właściciela. Ja kluczyków nie zostawiam, ale fury nie zamykam w dzień czy w nocy- panel od radia zostaje telefon koło biegów nic nie ginie. Znajomy kiedyś E30 zostawił zamknięta pod sklepem tylko zostawił otwarty dach w 2D- lato , wychodzi a tu małolat włazi przez dach do jego fury i radio męczy- wypier**** słowo i znikną w gęstwinie bloków koło astry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi