ludi25 Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 (edytowane) temat przeniosłem TU bo na innych nikt nie odpisuje może tu ktoś spotkał się taki czymś mam navi mam czytnik ale nie posiadam nic co bym miał te navi żadnego cd ;/ cholera wie co to za model tej navi oczywiście jest oryginalna 16:9 może ktoś ma taka płytkę z chęcią bym sobie ociągnął najlepiej europy. 2 sprawa spotkał się ktoś kiedyś z takim czymś zęby zamiast zamiast zmieniarki podpiąć alpine CDA 9886R radio jest dość kozackie miałem w a4 teraz leży bez użyteczne A może jest taka opcja ?? co by podłączyć alpine pod navi jakoś. włożyć alpine do schowka i sterować głównym panelem????? o to moja navi pytanie kolejne ; jeśli nie da sie włożyć w taki sposób jak opisałem wcześniej to czy da sie włożyć za miejsce oryginału jakiegoś kozaka alpinke 2 DIN ??? czy ktoś już to przerabiał?? DSCN0153..jpg Edytowane 3 Maja 2010 przez ludi25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Przeniosłes , a skasowałes tamten poprzedni ? Za dublowanie zaraz pewnie zarobisz ostrzeżenie , jak sie admin obudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi25 Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 wlasnie nie mam pojęcia jak to skasowac tego tematu tekst moge ale temat zostanie to jak wstanie admin to nie skasuje jak jest wstanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi