Biohazard Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Witam Panowie mam problem chce kupić głośniki wysoko tonowe (TWEETERY) proszę o pomoc, czym mam się kierować przy wybieraniu. Przeglądam Allegro i jest tam tego sporo na pewno nie będę się kierować jak wyglądają to na drugim miejscu na pierwszym maja ładnie i czysto grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 CCC-cena czyni cuda.Czyli proponuje jakies firmowe ja mam komplecik ///Alpine DDC-F17A troszke stare model DDDrive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 ja mam tweetery Alpine, jakas seria sxe chyba czy cos, nie pamiętam :roll: Ale grają dosć dobrze wg. mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Hmm... rozumiem, że masz już jakieś głośniki nisko-średniotonowe. Trudno jest tak dobrać, tweetery bo potrzebna jest zwrotnica, która podzieli pasmo akustyczne dla każdeo głośnika. Ile chcesz przeznaczyć na głośniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biohazard Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Zastanawiam się nad : http://www.allegro.pl/item102117823_glosniki_wysokotonowe_hertz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi