d.kruku Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 WITAM MAM PYTANKO MAM IS 95 ROK KLIMATRONIC PROBLEM POLEGA NA TYM ZE IM SZYBCIEJ JADE TYM CHŁODNIEJSZE POWIETRZE DMUCHA JAK STANE TO NADMUCH NIE SŁABNIE TYLKO Z CHWILI NA CHWILE ZMIENIA SIE TEMP POWIETRZA JAK DAM GAZU I TRZYMAM TAK NA DWA TYS TO ZACZYNA SIE OCHŁADZAC CZY TO JEST WINA KOMPRESORA CZY MALO GAZU ALE KLIMA BYŁA ŁADOWANA ROK TEMU CZY TEN TYP TAK MA A MOZE KTOŚ WIE GDZIE ZNAJDE OSUSZACZ POWIETRZA Z GÓRY DZIEKUJE ZA WSZELKIE PORADY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Moze poprostu pasek od klimy jest luźny , sprawdzałes to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.kruku Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 TAK A JAK BY BYŁ LUZNY PASEK TO BY PISZCZAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 TAK A JAK BY BYŁ LUZNY PASEK TO BY PISZCZAŁ Nie zawsze piszczy A jesli to nie pasek to najpewniej kompresor juz nie wyrabia na wolnych obrotach Aha wyłącz CAPS LOCKA bo krzyczysz a nikt na forum nie jest głuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.kruku Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 ok juz wyłaczam tak też mi się wydaje ale wolał bym się upewnić bo to będzie chyba bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Importer Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 sprezarka, albo gaz ucieka. przy wolniejszych obrotach spezarka wytwarza mniejsze cisnienie, to normalne, ze wtedy nie ma takiej wydajnosci jak przy wyzszych obrotach, ale nie powinno byc az tak duzej roznicy. Proponuje zaczac od tego co tansze, a wiec sprawdzic czy gazu nie ubylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi