gabi Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 hejka wszystkim fanom bmw może temat się powtórzy wybaczcie wracając dziś z nl coś nagle się stało z autem **** strasznie siadła no i czuć każdą dziurkę na drodze no i jak się zatrzymałem na parkingu to coś syczało tak jak by powietrze uciekało, kukałem sobie na schemat niva i jest tam poduszka pneumatyczna no i kilka przewodów ktoś jak coś wie na ten temat to poproszę o wyjaśnienie co to mogło pójść w niedziele muszę z powrotem jechać do nl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Z tylu czy z przodu? Pewnie amortyzator się skończył. Tylko wymiana, najlepiej oryginal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 nivo chyba jest tylko na tył ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Tak nivo jest tylko z tyłu w kombi rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 albo poduszki poszły albo pompa, w E39 jest pneumatyczne "NIVO" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Jak tylko jedna strona to zdecydowanie poducha do wymiany Gdyby cała **** siadła to wtedy mozna by sie zastanawiac nad pompą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Pompe mozna na sluch brac , jest wyjatkowo glosna , kumplowi zakladali butle w kolo zapasowe wiec musieli ja przeniesc pod tapicere w bagazniku z boku dalo sie ja slyszec pokazdym uruchomieniu silnika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabi Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 dzięki za odpowiedzi na temacik mordulec ma racie zrobiła się dziurka i puściło ciśnienie, już się prawie uporałem z problemem tz czekam na nową z serwisu starom zdemontowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi