mareq Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 wyszukiwarka + bmw + Wrocław = uklon_bmwMaxbimmer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autokatypoznan Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 w katalogu for na onecie bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 KOLEGA+BMW=MAXBIMMER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 wyszukiwarka + bmw + Wrocław = uklon_bmwMaxbimmer Tak samo :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Ja osobiście przypadkowo trafiłem na forum, i bardzo mi się tu spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 najfajniejszy klub jaki znam a te ludziska nysa nysa tam poznasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwlosik Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dostałem linka od Foresta, którego poznałem kilka lat temu, ale dopiero niedawno się zarejestrowałem. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dostałem linka od Foresta, którego poznałem kilka lat temu, ale dopiero niedawno się zarejestrowałem. Pozdrawiam! Maj lerning tu inglisz czy jakoś tak (kolo uczył mnie angielskiegoo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobikF Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Wyszukiwarka google, ale już od dłuższego czasu przeglądałem tematy na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greensalat Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Już kilka lat temu znajomy miał na swoim 7er naklejkę maxbimmer.pl , Kiedyś się go podpytałem o co z tym chodzi i tak czekałem z zajrzeniem tutaj do czasu aż kupie sobie bmw. No i kupiłem ale i tak dopiero po prawie 2 miesiącach sie zarejestrowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fastandhurry Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 świeżo kupione auto i brak mocy, bezradni mechanicy zmusili mnie do wzięcia spraw w swoje ręce.Wyszukiwarka podobne problemy u innych i jak się okazało dużo posiadaczy z mojej okolicy.I tak zostałem.Amen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyszardoNowak Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Ja trafiłem do Was z linku na facebooku kolegi !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Z ulotki pod wycieraczką. happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Przez YOU TUBE kiedy szukałem zlotów BMW i natrfiłem na filmik z logiem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!R@S Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 ja przez naklejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 a ja szperałem po necie za jakimś forum bimerów i trafiłem -chyba najlepiej jak mogłem bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Ja podobnie jak koko...kupiłem Bumcie szukałem forum i trafiłem na maxbimmer, fakt trzeba było prawie całego roku żebym się odezwał:bag: ale później poznałem kilku chłopaków z klubu i jest giciobmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oksii Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Znajomy ma bmw i powiedział, żebym sobie poczytała to forum bo jest tu zabawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 A co rozumiesz przez słowa "tu jest zabawnie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voxu Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ja tu trafiłem z googli Tak czy siak najwiekszym powodem byl zakup bimmera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Google mi pomogły i wcale nie żałujękuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voxu Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ja szukałem forum BMW właśnie z Wrocka i tak tutaj trafilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ja znalazłem pierwsze stronę na Facebooku wpisując BMW i Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcio Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Tak jak większość przez wyszukiwarke:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid e46 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ja byłem we wro i złapało mnie bmw na Magnoli park i zaproponowali przyjęcie do klubu.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi