Gość Mordulec Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 wszystki naklejki są obecnie w posiadaniu Mordulcapozdr Tak jak Kosa napisał najklejki są praktycznie na kazdym spocie 1) mała na klape z samym adresem [ www.maxbimmer.pl ] czarne lub srebrne - 1zł/szt 2) duza na całą tylna szybe [ BMW KLUB WROCŁAW - www.maxbimmer.pl ] białe - 5zł /szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emar2106 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Szukałem pomocy w sprawie awarii BMW i zapisałem się by uzyskać informację zszokowała mnie życzliwość obcych dla siebie osób połączonych pasją BMW <bmw> . I jak tu nie chcieć należeć ??? uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 U a ja nie napisałem w sumie a odpowiedziałem na ankietę Poprzedni właściciel mojego pierwszego BMW powiedział mi że jest fajna stronka www.maxbimmer.pl gdzie jest wszystko o BMW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Ja dowiedziałam się od Danicha :mrgreen: ale nie mówcie mu tego bo to tajemnica <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Ja szukałem klub i tak znalazłem. i to jeszcze u mnie w mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FENIX Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Ja zauważyłem klubową naklejkę na pewnej E30 touring Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miniu141 Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 O istnieniu forum dowiedziałem się przypadkiem poprzez wyszukiwarkę. Szukałem pomoc w kilku interesujących mnie kwestiach...No i jestem <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekz3 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 youtube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Hehe Google: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Szukałem na goglach maneli do mojej E39 i tak już zostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Tuningowisko 2009 Kiedy przechadzałem się z Moją 3 Letnią Dumą (Syn w tech chwili już prawie 4 lata który odziedziczył zamiłowanie do BMW po ojcu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Pierwsza styczność z google, ale zalogowałem się dopiero kiedy znajomy mi polecił, że super atmosfera itd. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SE'big72 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 ja tu jestem właściwie świeży.O klubie i ludziach z nim związanych dowiedziałem się szperając w internecie i znalazłem.Cieszę się gdyż mogę wiele dobrych rzeczy i pomysłów zapożyczyc dzięki Wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 ja się dowiedziałem od kumpla z pracy zwanego "Pit3er" na Tym Forum. Poza tym klub miasta Wrocław Ja zauważyłem klubową naklejkę na pewnej E30 touring Przez chwile pomyślałem o mojej (bo pochodzę z Bolesławca (DBL) i jestem tam dość często) ale ja mam tylko blendę Maxbimmer'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkladka Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 A Ja sie dowiedziałem od mechanika z warsztatu w którym serwisuje Beate <bmw_1><bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 a tak z ciekawości jaki warsztat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkladka Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 a tak z ciekawości jaki warsztat?? Legnicka 52a auto-shop bebenserwis pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Ja tez tam serwisuję Rewelka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Parę osób nowych przybyło na forum i też na ostatnim spocie w Krzywej dlatego zapraszam do ankiety i wpisów skąd się o nas dowiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 myśle, że kierowca_megany mógłby oddać głos na "Spotkałem Beemke z naklejka Maxbimmera" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 myśle, że kierowca_megany mógłby oddać głos na "Spotkałem Beemke z naklejka Maxbimmera" "Spotkałem Beemke z naklejką Maxbimmera" .... z bliska :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roys Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Ja dowiedziałem się przez wyszukiwarkę, gdy szukałem felg w mojej okolicy, wpisałem i pojawił się, zbliżający spot w Zgorzelcu na którym niestety nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Przez wyszukiwarkę. Szukałem jakiegoś konkretnego forum, na którym dowiedziałbym się na co zwracać uwagę przy zakupie auta i zajrzałem m.in. tu Spodobało mnie się, pobuszowałem jeszcze trochę po zakupie auta i zarejestrowałem się wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 od znajomych, chociaż mogłabym też zaznaczyć nakleję na aucie, bo to ona zwróciła moją uwagę Zapytałam "co to", teraz już dobrze wiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Od szwagra, następnie miałem okazję poznać kilka osób z forum, z którymi jechaliśmy w kolumnie na e46 fest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi