Pola Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Ja też się dowiedziałam od kolegi, ale to baaaaaardzo dawno temu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Fajna sprawa z tą ankietą tylko że ja częściowo skłamałem, gdyż nie ma w niej odpowiedzi na sytuację w jaki sposób się dowiedziałem o Klubie. Oto moja historia: Pewnego pięknego dzionka jadąc z pracy do domku zatrzymałem sie na światłach na pasie do skrętu w prawo. Po mojej lewej stronie stało bardzo fajne <bmw> z włączonym kierunkowskazem, że chce dostać się na prawy pas. Zobaczyłem antenę na dachu, a że ja też mam CB to podałem, aby kolega sympatyczny wskakiwał jak tylko się zluzuje ścisk. Przez kilkaset metrów jechaliśmy w tym samym kierunku. I sympatyczny kolega zagadał do mnie. I tak od słowa do słowa doszło do wymiany numerów telefonów oczywiście. SMSem przesłał mi adres Klubu. I tak oto znalazłem to czego szukałem - posiadaczy <bmw> a zarazem świetnych kolegów ) (i koleżanki) Ot i cała historia. Jeszcze raz dzięki gizbern !!!!!!!! uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 ja się dowiedziałem od gustuff'a ... i też ogromnej mierze dzięki niemu nabyłem swoją bumę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duchu Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 U mnie tak jak u wiekszosci. zwykle wpisanie 'bmw' w google. ale zeby znalesc cos ciekawszego wklepałem 'bmw wrocław' efekty wiadome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Ja tez dowiedziełm sie od kumpla ale namówił mnie na to forum Harry71. Nie załuje ze jestem zapisany to fajna sprawa bmw_beer a spociki pierwsza klasa happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Witam.No ja jak większość,wbiłem BMW w goglach no i tak tu trafiłem.Co prawda jest wiele podobnych stronek ale uważam że u was jest to jakoś fajnie poskładane do kupy,każdy temat ma swoje miejsce,nie ma czekania na konkretne odpowiedzi no i ogólnie z tego co piszecie na temat waszych spotów to zaj...ście żałuje że mam taki kawał do Wrocka :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 ja sie dowiedziałem od rafals'a. a mojego bymwa kupiłem po tym jak pojechałem z nim na spota :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGNUS Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 JA TEŻ ZNALAZŁEM W WYSZUKIWARCE PONIEWAŻ SZUKAŁEM JAKIEGOŚ KLUBU W POBLIŻU MOJEJ MIEJSCOWOŚCI :drunk: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 ja poznalem w tamtym roku Rafals'a i wcześniej wiedziałem już o istnieniu maxbimmera, szukałem klubu we Wrocławiu i razem wybraliśmy się do Skarbimierza a potem zarejstowałem się na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordechaj Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 a ja szukałem książki sam naprawiam i znalazłem jedno i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frez Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 www.google.pl :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 szukałem czegos konkretnego i znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 dowiedziałem się o waszym istnieniu po spotach na naszym lotnisku "skarbimierz" <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 ja sie dowiedzialep porzez wyszukiwarke poniewaz szukalem jakiegos ciekawego klubu.Poczatkowa chcialem wstapic do degeneracji ,ale po kilku rozmowach z kolego dzikim postanowilem ze to bendzie jednak maxbimmer.Ciesze sie z tej decyzji poniewaz poznalem tu bardzo roznych i ciekawych ludzi z ktorymi dobrze sie imprezuje jak i spotyka na spotach . <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Ja tez znalazlem przez wyszukiwarke ...i bogu niech za to beda dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Nie będę oryginalny... Ja też przez wyszukiwarkę Na początku zalogowałem się na Bmw-sport.pl ale jakoś mnie nie przekonało... Potem znalazłem Maxbimmer'a i tak mi zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzius2 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 ja równierz przez wyszukiwarkę jak kupiłem swoją pierwszą bunię to potzrebowałem się coś dowiedzieć na temat bmw znalazłem kilka forum ale to mi najbardziej pasowało poniewarz jest harmonijne i dobrze uporządkowane bo w pozostałych to nie wiadomo co gdzie i jak pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike90 Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 to i ja się wpiszę. kiedyś wracałem z Wrocławia, i pod Ogrodnictwem Siechnice stało trochę BMW i pomyślałem-> o może jakiś klub. Poszukałem klub BMW Wrocław i się znalazło ;] Poprzednio siedziałem na BMW-sport.pl, ale wraz z gigantycznym wzrostem liczby użytkowników pojawiły się wojny podjazdowe i atmosfera się posypała. Mimo, że jestem tu od niedawna to widzę że jest fajnie miło i "kameralnie", nie musi być sztabu Modów, Adminów i w ogóle, żeby nie było chamstwa itp. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 nie musi być sztabu Modów, Adminów i w ogóle, żeby nie było chamstwa itp. Faktycznie pod tym względem to na naszym forum interwencje modratorow są bardzo sporadyczne i ograniczone do zupełnego minimum :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 ja szukałem klubu BMW najbliżej miejsca zamieszkania znalazłem tylko wrocław w necie no i się zaczeło wcale nie żałuje <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 ja znalazłem dzieki klubowej naklejce na bmw ktore kiedys spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 no i to jest powód żeby nabyć na swoje autko naklejki klubu auta to nie szpeci a i klub raczej nikomu wstydu nie przynosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Akurat mysle, ze te naklejki maxbimmera sa dosc fajne. Nie szpeci. A sa rozne kolory? Bo wiadomo, ze np czarna naklejka bedzie fajnie wygladala na czarnym samochodzie, a ktos na np biala beemke moze miec mieszane uczucia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 ja mam małą białą na klapie bagażnika i dużą czarną na tylnej szybie Kosy musisz pytać on wie najlepiej <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 wszystki naklejki są obecnie w posiadaniu Mordulca pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi