Gość nibiru Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Ja o klubie dowiedziałem się z naklejki z <bmw> Mordulca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack` Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Ja sie dowiedzialem od mojego brata ciotecznego Ktory teraz zamieszkuje we Wrocławiu . I to on sie przyczynil do tego ze pokochalem auta BMW . <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 szukajka mnie na WAS naprowadzila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Ze mna to bylo tak , uczeszczam na forum bmw klub polska i tam gadali o zlotach tylko oni cos kolo szczecina itd. a ze ja chcialem tez po uczaszczac na takie imprezy zaczolem szukac (google) klubu na dolnym slasku , no i jestem <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Szukając jakichkolwiek informacji o BMW (technicznie, tuning) znalazłem sie na stronie klubu Poznań. Tam musiałem obejrzeć pokazane auta, gdzie również swoje e30 323 diamantschwarz prezentował Piotr, który w swoim niku ma logo klubu MAXBIMMER z adresem. Pomyślałem że do Wrocławia mam bliżej niż do Poznania. Sprawdziłem i tak mi zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 A mnie zaprosil KOSA. Gadalismy na PW i wyslal mi link do was. Zadko jestem bo caly czas hasla m u was niedzialaly ale mam nadzieje ze to ju zprzeszlosc 8) PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 A mnie zaprosil KOSA. Gadalismy na PW i wyslal mi link do was. Zadko jestem bo caly czas hasla m u was niedzialaly ale mam nadzieje ze to ju zprzeszlosc 8) PZDR siemanes pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAZUREK Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Chodziłem po internecie i przeglądałem strony o klubach BMW. I tak trafiłem na waszą strone. Jestem z okolic Piaseczna pod Warszawą. Może znacie kogoś z tych okolic. Pozdro dla klubowiczów. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Ja trafiłem przez google, szukajc najblizszego klubu i miłosników marki <bmw> Najblizej mam BMW Klub Opole ale ich forum ma ok 10 uzytkowników :shock: wiecy wybor był prosty <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Znalazlem w googlach szukajac informacji o samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 a ja dowiedzialem sie od kolegi Grubego z Wro. od czarnej 635csi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 A ja od Mańka :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin E46 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Szukalem kasowania inspekcji w googlach i jestem bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 od uzytkownika dziki to rowniez dzieki niemu kupliem moja slicznota dla niego PEACEEEE <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek 730 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 znalazłem w google <bmw_3> [ Dodano: 19 Kwiecień 07, 14:58 ] jeszcze nie bardzo wiem jak sie tu u Was poruszać [ Dodano: 19 Kwiecień 07, 14:59 ] właśnie i wysłałem nie to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 ale pieska masz fajnego jesli smiga tak szybko jak bmw to jest git <bmw_1> ale chyba zabierze tylko 1 osobe na poklad do 10 kg masy calkowitej kierowcy :D bez urazy ale piesek naprawde fajny wzuc jakas fote swojego autka w powitaniach lub w buma design POZDRAWIAM bmw_beer bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 ja znalazłem te stronke w wyszukiwarce... kupiłem sobie wreszcie wymarzona bume i chciałem znalesc jakas taka stronke... jeszcze jak bym wiedział kiedy jest najblirzszy spot to by juz było całkiem zaje.....e happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbStEr Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 A ja szukalem jakichs fafniutkich filmikow o bejcach i znalazlem WAS hehe ciesze sie ze jestem z wami... jest gites malines;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 witka przez google sie dowiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Hm...ze mną było tak, że ja dowiedziałam się od Górala, a jemu info o istniejącym forum podał kolega gizbern Fajnie, że jest tu też trochę damskiego grona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 a ja szukałem pomocy przy buni i znalazłem ją u was. Szukałem również klubu BMW jest w Katowicach ale tam coś znależć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asik Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 A ja dowiedziałam się od Katarzyłki....którą spotkałam stojąc w korku :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapa Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 gogle mi ja wskazało :lol: jak kupiłęm bume to szukałem jakiejś strony o bumach i trafiłem tu happy_bmw <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro600V Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Dostałem namiary na forum od Jeztoma. A dokładniej linka do topicu o naszym wspólnym znajomym Zdunku i jego "prawie 328i" :lol: - http://www.forum.maxbimmer.pl/topics16/zdunekm-e36-328i-coupe-vt2920.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka3088 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 a ja sie dowiedzialam od kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi