ludi25 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 muszę wymienić czujnik wałka rozrządu dlatego nie chciała mi od palić szukam wszędzie allegro non stop nic nie ma same do benzyny czy może ktoś wie gdzie go można dostać?? proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełWilk Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Mam jednego goscia ktory zajmuje sie Bumami. Moge zapytac czy ma czujnik ale potrzebowalbym dokladne dane. Ja tez kilka lat temu szukalem tego czujnika ale do e34 520i. i po miesiacu poszukiwan kupilem w serwisie BMW za 470zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/Sedan/Europe/530d-M57/LHD/M/2001/april/browse/engine/cylinder_head_cover/ puls generator camshaft 70 ojro czyli w polskim ASO około 390PLN ale zapytaj u chłpaków z silesiaparts bedziesz miał rozeznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi25 Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 temat zamikniety czujnik kupiony w serwisie koszt 408zł a zamiennik jedyne 530zł dziękuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi