sowa Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 :!: Witam wszystkich. Szukam jw. wiem że był tu temat z adresami do w/w miejsc, ale nie mogę znaleźć:?: Pilnie potrzebuje dwóch przednich błotników do e30 w szerokiej lampie. Za wszelkie info będę wdzięczny, ewentualnie jeśli ktoś ma w bardzo dobrym stanie to jutro jestem i odkupię Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 (edytowane) to ja nie wiem jak Ty szukałeś... wpisałem "szrot wrocław" i jak wół jest: http://www.maxbimmer.pl/threads/9476-szrot-we-wroc%C5%82awiu-albo-okolicach?highlight=szrot+wroc%B3aw Edytowane 29 Kwietnia 2010 przez Kri$$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Po założeniu tematu już znalazłem, ten temat, ale nadal jest pytanie o błotniki. BTW. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Dzisiaj bylem u jednego kolesia ktorego namiary dostalem ws drzwi i blach do e34. Myslalem, ze noz widelec bedzie mial w moim kolorze. No i jadac tam, pomyslalem, ze ma tam moze kilka sztuk. Tiaaaaaa, kilka ma, ale do tego dodaj jeszcze jakies 60 sztuk!! Koles ma na swojej dzialce okolo 70 samochodow BMW w rozbiorce. Potrzebowalem tasmy podtrzymujace bak paliwa. Poszedl, przyniosl jakies gazylion sztuk i wybralismy najlepsze. Jezeli potrzebujecie cos to warto zakrecic. Namiary: Lukasz - 726249057. ul. Polansowska 76 (boczna kamienskiego) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 WOZU chyba POLANOWICKA tez u niego bylem gosc jest dobry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Widzisz, i tak sie ludzi wprowadza w blad jak sie czyta pomiendolone kartki z tylnej kieszeni od spodni Tak, sorry, Polanowicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 THX! Jutro zadzwonię tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 OO! Dobrze wiedzieć. A ma jakieś E32 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Widzialem tam glownie e34, e36 i troche e30 chyba. Zakrec do goscia, lepiej niech ci powie przez telefon niz zebys mial jechac i dowiedziec sie na miejscu ze np nie ma tego czego szukasz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 gosc na bank cos bedzie mial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki_80 Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Poszukaj w necie np na motoall albo http://eszrot.pl szrotow we wrocku jest sporo a jak maja sajt w necie tzn ze sa bardziej wiarygodne ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 na POLANOWICKIEJ gosc ma wybór ale lepiej jechac bo ogolnie gosc ma cięzka wymowe i na zywo mi bylo ciezko sie z typem dogadac a gdy raz zadzwoniłem po przywitaniu sie rozłaczylem nie wiem co chcial powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Hehehe. Ja jak u niego byłem to nawet "face to face" ciężko jest go zrozumieć Gada trochę jak Inspektor Bełkot z pewnej starej kreskówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Znam gościa dobrze. Lekki bałągan na podwórku ma, a z jego siostrą chodziłem nawet.... do klasy Najgorsze jest to że numery telefonu znienia za często- więc jade do niego a tam ni ma go i powrót do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Ja zawsze z kazdą ******ła do niego jeżdze i zawsze pomoże, a co do części to ma ich full i zawsze można coś dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 brałem pare rzeczy od niego bo mam z roboty rzut beretem, fakt ciezkosie dogadac, ale to jest chyba najlepsze zaglebie e30 e34 e32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 hehe, tez u niego bylem, chyba, bo ulica brzmi mi znajoma. Jechalo sie do niego tak jakos kolo kaminskiego/wylot na poznan (tamte rejony), ponzniej odbijalo w prawo itd itd?? Pamietam ze mial tam chyba z milion metrow kwadratowych pokrytych samymi beemkami. I rowniez pamietam, ze faktycznie, ciezko sie z nim gadalo bo go po prostu srednio rozumialem Kurde, obrazilby sie gdyby sie dorwal do tego posta...chyba ze czyta tak jak mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi