Importer Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 oko za oko Taaaak.... oko za ok, zab za zab tylko dlaczego d... za pieniadze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 lakier za zęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Taaaak.... oko za ok, zab za zab tylko dlaczego d... za pieniadze? Bo ja bym wolał żeby w moją d**e nic nie wkładano Ciężko poradzić na takie sytuacje. Jeśli dzieje się to co jakiś czas to dobrze byłoy przyczaić gościa i zabrać na wycieczkę do lasu pod Sobótkę w bagażniku, pogadać przy nim po rusku, zostawić z worem na głowie bez telefonu i temat z głowy jak będzie wracać w liścianej spódnicy do Wrocławia. Z policją będzie ciężko cokolwiek zdziałać. Gwarantuję Ci że po 5 dniach umożą sprawę. Przerabiam to od 2 lat z włamami do mojego samochodu i kradieżami radia (w przyszłą zimę też się zastanawiam nad kamerą - na wszelki wypadek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machu221 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 jedynie ten parking strzeżony albo garaż , ja mieszkam w małym mieście Oleśnica i nie mam problemów , chociaż ostatnio trochę oskubali aut moje jakoś dziwnie w środku stało z panelem założonym i zostało nietknięte ja to mam szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi