edu2301 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Nagraj nagraj Bo Niestety nie posiadam takiego Oto kanalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 kamerka w nokii napewno nie ma nic przeciwko tez chetnie obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Nie no bez jaj, nie będę nagrywał programu telewizyjnego telefonem - myślałem, że jesteście bardziej ogarnięci :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Forest nawet byla srebrna coupe z napisem FOREST hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 forest biegał i na każdą ładniejszą zakładał taką rejestracje ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Ja bym nagral, ale ja z kolei nie mam czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Ja bym nagral, ale ja z kolei nie mam czym hmmmm, a jaki masz telefon? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 czyżbyś nabijał się z ludzi,ktorzy mają telefony,bez opjci wideo?:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Kilka fotek ode mnie...Mało bo byłem tak zajarany imprezą i mnogością pięknych aut, że zapomniałem o aparacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 wooow, ta biala z czarna klapa- czad... albo ta czarna sedan TUDM w czarnym macie- meeeeega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Więcej fotek dla zainteresowanych jest tutaj : http://bmw3er.pl/viewtopic.php?t=10813&start=0 http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=13&t=76849&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 hmmmm, a jaki masz telefon? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Stacjonarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 wooow, ta biala z czarna klapa- czad... albo ta czarna sedan TUDM w czarnym macie- meeeeega gośc od tej biały to ponoć jakis łepek i jeździ też w drifcie - nie mogę go namierzyć w DDZ co do czarnego matu oklejenie ok. 3000 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 gośc od tej biały to ponoć jakis łepek i jeździ też w drifcie - nie mogę go namierzyć w DDZco do czarnego matu oklejenie ok. 3000 PLN o prosze... myslalem ze takie klejenie jest duzo drozsze...ale efekt robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 gośc od tej biały to ponoć jakis łepek Widziałem go - wygląda na max 18 lat...więc albo dostał jakiś spadek albo ma bogatego tatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Widziałem go - wygląda na max 18 lat...więc albo dostał jakiś spadek albo ma bogatego tatę Dokładnie tak jak mówisz, 18 to max, a więc chyba bogaty tatuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 oglądałem dzisiaj OPT w TVN TURBO i jedno mnie dziwi,na samym początku gościu mówi,że chcieli pokazać markę BMW w innym(chyba lepszym) świetle.a po chwili pokazują gościa jak dla mnie z kiczowatym środkiem z motywem ghostface:party:,który cieszy się że ma stożkowy filtr powietrza zabudowana komorę silnika i gwint ta technix za 1100 zł:shock::shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 no to pokazali marke z "innej" strony... ja niestety nie widzialem OPT ale jak przegladam fotki to imreza byle mega... a nigdzie po fotkach nie dopatrzylem sie jakiegokolwiek buractwa. same e46- no niebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 (edytowane) ten Mlody od bialo-czarnej e46 to Adrian Pelc , on ma 2 driftowozy e36 m3 i e36 v8 4,4 oba profesjonalnie zrobione do driftu i 1 sprintera(2008 r) przerobionego cos ala ciagnik siodlowy zeby wozic te driftowozy no i na codzien do jazdy bmw m3 e46 . tak pozatym byl na Drift Open we Wroclawiu. kolega z nim jechal w tej e46 i gosciu przy 220 chcial postawic auto bokiem ...wiec spooko..... ale podobno dobrze sobie radzi z fajera Edytowane 4 Lipca 2010 przez Mazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 nie wiem czy dobrze go kojarze, niski blondynek z dluzszymi wlosami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Zobaczcie na fotke tej białej e46 z czarna maską i klapą. Przez szybę widać że jeszcze jakiś Forest był(tablica rejestracyjna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Zobaczcie na fotke tej białej e46 z czarna maską i klapą. Przez szybę widać że jeszcze jakiś Forest był(tablica rejestracyjna) faktycznie... Forest, ty sie klonujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 To koleżka z forum bmw-sport. Gadałem z nim, spoko gościu, ma pięknie wnętrze zrobione w swojej srebrnej coupe. Ja OPT nie oglądałem bo polecieliśmy do Nysy, pewnie będzie jakaś powtórka. Ten z motywami ghostface nie był zły ale było kilka prawdziwych perełek jak np. E46 Alpine na kompresorze, sporo emek, ta coupe Maksssa który zajął pierwsze miejsce również robiła miazgę...Cóż widocznie reporterzy TVN rzucili się z kamerami między auta i nagrali cokolwiek by zaliczyć materiał...a szkoda bo było mnóstwo pięknych aut bez wieściackich akcentów które warto tam było zaprezentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 oglądałem dzisiaj OPT w TVN TURBO i jedno mnie dziwi,na samym początku gościu mówi,że chcieli pokazać markę BMW w innym(chyba lepszym) świetle.a po chwili pokazują gościa jak dla mnie z kiczowatym środkiem z motywem ghostface:party:,który cieszy się że ma stożkowy filtr powietrza zabudowana komorę silnika i gwint ta technix za 1100 zł:shock::shock: również oglądałem OPT i zwróciłem uwagę na tę wypowiedź, gość opowiada jakie to mody nie zrobił itp. i na końcu rzuca ten tekst z gwintem TA_TECHNIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 o to mi właśnie chodzi,zamysłem organizatorów(jak powiedział gościu na samym początku) było pokazanie lepszej strony marki,a nie zrobiono przesiewu uczestników.to tak jak by na german fest syndykatu przyjechał ktoś laminatowym potworem:| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi