Marcus Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 witam mam takie pytanko odnośnie audi a6 c5 silnik v6 2.5 tdi quattro w kombi. czy to orientuje sie ktos ile to palic powinno bo mi sie wydaje ze mi to spala okolo 15 po miescie? jest to mozliwe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Chyba fora pomyliłes ? zakładasz temat w dziale E34 pytasz o spalanie i dobijasz ... pytaniem o audi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 audi a6 c5 silnik v6 2.5 tdi quattro w kombi przetłumaczę to na język BMW : rozumiem, że pytasz o BMW E34 525tds touring z napędem x-drive ? :mrgreen: i moja odpowiedź jeżeli zrobisz 120-150km po mieście to może tyle spalić, a jeśli zrobisz 3000km to może nawet spalić 350litrów...heheh :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 pali gdzies 2-2.5litra na 1km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 mniej niż 10 na 100 kilometrów po mieście. Po trasie 5około. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi