enjoj89 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Witam! W nocy z 12 na 13.04.2010 SKRADZIONO kpl. Alufelg M-Contour wraz z oponami zimowymi Pirelli 235/45/17. To była amatorka, zostawili odciski palców na karoserii. Będę szukał aż znajde...:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 kurr chyba sezon sie zaczal w jakiej czesci miasta ci to skosili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enjoj89 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Psie Pole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 To jestes juz dzisiaj 2 ktoremy cos skosili z M na Psim Polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tricz Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Mam takie pytanie. Czy miałeś śruby zabezpieczające? Dla złodziei to jest jakiś większy problem z tymi śrubami czy radzą sobie z nimi bez problemu. Ostatnio kupiłem komplet śrub z kluczem jak koniczynka z kręcącymi się bokami żeby nie dało się żabką złapać i nie wiem czy mogę spać spokojnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enjoj89 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Nie ściągnięto ich z auta, stały osobno w garażu. A z zabezpieczeniami bywa rożnie...raczej potrzebują klucza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 co sie dzieje w tym Wroclawiu ?!? masakra :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Dzieje się oj dziej się- na psiaka lepiej nie jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 co sie dzieje w tym Wroclawiu ?!? masakra :evil: Chyba niestety zawsze sie dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 mowia, ze Zgorzelec to jedna wielka mafia...ale u Nas swoim bardzo rzadko kradna-przyjezdni to co innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 ..... na psiaka lepiej nie jechać mowia, ze Zgorzelec to jedna wielka mafia...ale u Nas swoim bardzo rzadko kradna-przyjezdni to co innego... i do Zgorzelca też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 W lutym to siostry znajomy pozbył sie z felicji kół zimowych 13" z oponami 2 tygodniowymi- sępolno Koło psiaka- parking korony ojciec pozbył sie omegi (byliśmy na premierze w kinie) A co do Zgorzelca to wiem że jak ktoś " nie chciał" juz swojego samochodu to stawiał koło Mc donalna na parkingu- mówiły mi to kilka osób z DZG. DZG i DBL to zagłębie handlarzy i krętaczy samochodami- przynajmiej kiedyś tak było jak ciągałem fyry z zachodu 01- 05rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 mowia, ze Zgorzelec to jedna wielka mafia...ale u Nas swoim bardzo rzadko kradna-przyjezdni to co innego... To akurat prawda. Jak do mnie przyjeżdża rodzina to ich fura do garażu i naszą zastawiamy, bo jednak strach w naszych okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi