Gość Mordulec Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Niech sie wkoncu scigną i bedzie problem z głowy 2 minuty i wszystko będzie jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Przeciez ta skoda niema najmniejszych sznas niema oczym tu gadac !! mowie na wlasnym przykladzie po skarbimierzu zloily mnie 2x e46 3.0d i duzej straty do nich niemialem ale mowimy o znacznie wiekszych Nw i KM. Ja moge sie z gosciem zmierzyc i jestem poprostu ciekaw bo mam wrazenie, ze bedzie to wmiare wyrownane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 OK, do rozliczenie na nastepnym spocie. Obstawiam o browar, ze skodzina dostanie baty. Ktos chetny? bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 jesli Skodzina robiona z 90KM to tez jestem za 750-tka... dokladam browara bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 super wiec moze poprostu ja goscia zaprosze na spota maxbimmera powiem zeby przyjechał baty pozgarniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 ja bym chciał film zobaczy. 750 tutaj dużo zależy od stanu silnika i skrzyni czy jest lpg. Naprawdę to może się przełożyć na to ,że katalogowe wy6niki spadają. Niestety większość 12stek w PL to szroty. Nie chcę mówić ,że Twojego znajomego taka jest. Ale przykładem tego jest Kaspri ,który z 3.0 pod machą wygrał z 5.0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 super wiec moze poprostu ja goscia zaprosze na spota maxbimmera powiem zeby przyjechał baty pozgarniac sure chętnie zobaczymy tego potwora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 super wiec moze poprostu ja goscia zaprosze na spota maxbimmera powiem zeby przyjechał baty pozgarniac [/QUOTTTak jak mowisz zapros tego goscia na spot i wtedy sie okaze kto jest kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ja daje browara tez i to zgrzewke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ja Mam W zanadrzu 1l Czystego spirytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 A jak gosciu przyjedzie Octavią tylko z fotelem kierowcy w środku...:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Powiem tak...E46 3.0d po virusie połyka na kresce e38 4.4 benzyna więc z tą Skodą może nie będzie tak łatwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 no właśnie - Mówisz Forest 3.0 D e46 do 4.4 to ok, ale w tamtym przypadku różnica mocy jest większa. Wydaje mi sie, że Skoda straci na starcie, koła sie zaśmieją i zanim złapie przyczepność to już traci, a 750i siądze ładnie d**pa, dociśnie tylną oś a jak jeszcze laczek dobry to podejżewam, że bedzie "koniec imprezy, dziekuje dobranoc:D" i gosciu w skodzie zobaczy po paru chwilach tylko napis 750i i cztery kominy z tyłu. Pamietajmy ze ta jednostka dostarcza 490 Nm i 326 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ja bym temat przeniusl do dzialu humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 szkoda ze nie mam dobrych bucikow i nawieszchni zeby wykozystac swoje 610 Nm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ja go zaprosze na spota max bimmera co do stanu technicznego tej 750 ? owszem lata na gazie jest z konca produkcji modelu e38 i jest w swietnym stanie gosc ją bardziej kocha od swojej zony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi