PawełWilk Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 To jest jakis zegarek tuz kolo inspekcji. Skasowalem inspekcje a ona nie zniknela. Przebieg auta to 203500. a kontrolka pojawila sie okolo 200000km. Zdjęcie002.jpg Zdjęcie001.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 jesli mnie oczka co do koloru nie myla, to kontrolka ta oznacza, ze trzeba wymienic ...plyn hamulcowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 A świeciła Ci wcześniej czy jak? Bo ten zegareczek zapala sie zwykle co drugą inspekcje olejową. Widzę na zdjęciu ze inspekcje masz skasowaną ale zegareczek został. Jesli jest to E39 przed liftem, a widze po desce że tak i masz złacze diagnostyczne pod maską to wystarczy ze zmostkujesz - najlepiej próbówką - pin nr 7 i 19 dluzej niz na 10 sek to powinna zgasnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełWilk Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Wlasnie zapalila mi sie przed druga inspekcja olejowa. Teraz znajomy skasowal mi inspekcje ale zegarek zostal. Kontrolka jest koloru pomaranczowego. Czy wiec to jest napewno kontrolka od plynu hamulcowego. W srode jade Bunia do Zakopanego okolo 500km w jedna strone. Nie chcialbym stanac gdzies po drodze:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Nic się nie bój, możesz śmigać. Ta kontrolka oznacza inspekcje czasową, która wyświetla się nie zależnie ile km przejechałeś. Moża ustawić date kiedy ta kontrolka się zaświeci. Zapalenie jej ma na celu przypomnienie kierowcy, że czas na przegląd. Podsumowując jeździć możesz nic się nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal10 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Nic się nie bój, możesz śmigać. Ta kontrolka oznacza inspekcje czasową, która wyświetla się nie zależnie ile km przejechałeś. Moża ustawić date kiedy ta kontrolka się zaświeci. Zapalenie jej ma na celu przypomnienie kierowcy, że czas na przegląd. Podsumowując jeździć możesz nic się nie stanie 5OUL a powiesz jak ustawić ta datę kiedy ma się zaświecić ta kontrolka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 5OUL a powiesz jak ustawić ta datę kiedy ma się zaświecić ta kontrolka?? Sorka, że tak długo nie odpisywałem, byłem poza zasięgiem netu. Można to ustawić tylko przez kompa. Jeśli masz OBDII to mogę Ci to przestawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi