edu2301 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 tak z nodow posmigalem i wybralem pare furek http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12487957 http://moto.allegro.pl/item997178518_ladne_coupe.html http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12629289 http://moto.allegro.pl/item1011643500_bmw_e36_318is_germany_style.html http://moto.allegro.pl/item1002764702_przesliczna_e36_coupe_1_8is_naprawde_super.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 pierwsza i czwarta - fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 i ta pierwsza niedaleko od bo DL malo jest fajnych cupejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwers20RaDoM Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 no ta 1 za***ista jest a te fele na niej to nie sa od m3 ??? ta ostatnia tez spoko jest , kolorek za***isty schwartz metalic bodajze, a i jeszcze ten znaczek m jest wkurzajacy w tej pierwszej ;/ ale zawsze mozna go odkleic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Skoro znaczek M cie denerwuje to znaczy ze jak kupisz smiglo to go niezwiesniaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwers20RaDoM Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 jak mowia w polsce jezdzi wiecej bmw M niz fabryka wyprodukowala hehe :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) oj Juz bez przesady w tymi znaczkami Ja mam skromny znaczek AC Schnitzer I Bardzo fajnie to wyglada jest malo ludzi go zauwarza bo zaszybko znika im z oczu hehe ) Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez edu2301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 czwarta jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Tyż Prawda! :mrgreen: IS (tzw. ajsik)- bardzo fajne na początek - sam takiego miałem, lubi wysokie obroty (życie zaczyna sie po 3500), i jest dość elastyczny. Jak koledzy pisali wcześniej - spalanie małe, ja mojego pociskałem ostro i mi palił ok.9l we Wrocławiu. Trzeba tylko uważać - mimo wszystko jest dość zrywne - sprzedałem koledze (w życiu nie smigał tylno napędowcem dłużej niż tydzin) i po następnym tygodniu 2 lata mojej pracy trafiło do żyda za 1700zl - wydachował niby przy 50kmh - dół jak nic:!: Z biegiem czasu chciałem go zmienić na 2,5 ale pierwsze kroki z BMW i IS'em uważam za świetną sprawę POZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) Skoro znaczek M cie denerwuje to znaczy ze jak kupisz smiglo to go niezwiesniaczysz AMEN happy_bmwuklon_bmw :mrgreen:bmw_beer zawsze lubiłem żółte http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12195012 Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwers20RaDoM Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 widze z tego co piszecie ze tak latwo nie bedzie na poczatku z bawarka hehe :D:D trzeba bedzie powolu wprawe lapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwers20RaDoM Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 przerazaj mnie te wypowiedzi ze kazdy poczatkujacy tak musi konczyc albo na drzewie albo rowie hehe ;] jakos to bedzie czas pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 nie wiem ja jakbym miał tyle kasy to bym na pewno nie kupował 1.8 kolega ma rozmawiałem z nim; jak jada 4 osoby to auto pod górę nie jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwers20RaDoM Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 mi to zalezy glownie na 2.0 teraz nie wiecej z tego co doradzali mi na forum ;] a w wiecej niz 4 osoby to nie jezdze nigdy autem bo sie wogole nie zbiera hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 pr zerazaj mnie te wypowiedzi ze kazdy poczatkujacy tak musi konczyc albo na drzewie albo rowie hehe ;] jakos to bedzie czas pokaze bez przesady ja wsiadlem z renowki 19 tdi na bmw e 39 35 bezyna i zadnego rowo ani drzewa nie bylo wiec sie nie sogeroj takimi wypowiedziami liczy sie wyobraznia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwers20RaDoM Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 a tak propo ile miales prawo jazdy jak sie przesiadales ??? z reni do beemki ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) tak jak pisze edu nie wazne co jest pod maską bo jeżeli ktoś ma mózg w d*pie to czy to będzie 328 czy seicento 1,1 to wariat możne zrobić krzywdę sobie albo i innym Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez pawelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwers20RaDoM Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 dokladnie zgadzam sie z kolega ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 to kup E34 525 :lol: i jeździj po ludzku na drodze a szalej na placu; nie na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 W tym co pisze autor tematu widzę,że chcąc kupic BMW widzi pewne zagrożenie wynikające z tylnego napędu i ma świadowość że jego doświadczenie jest niewielkie w tym względzie. Proponowal bym takie rozwiązanie:) Jeśli chcesz kupić e36 max 2,0 na m50 to kupuj i bez większych nakładów(poza częściami eksploatacyjnymi) przelataj nim sezon.Chodzi mi bardziej o zimę bo uczy pokory,opanowania i wyczucia auta na plecach. Jeśli uznasz że ok to sprzedajesz a kupujesz więcej mocy w e36 lub e34. E34 w źimie jak postawisz bokiem w sąsiedztwie innych aut na naszych wąskich drogach to może być nie wesoło. Takie wypowiedźi ,ze drzewo,rów,płot po kupnie BMW też są potrzebne bo Bmki choć kupione stare to dalej mają moc ponad przeciętną niż w autach innych marek z tych lat i (niektórzy) ludzie chodź wydawali się za kółkiem innych aut spokojni to po wejściu w bmke głupieją i resetują sobie mózg. "Przez 10 lat jeździł fiatem i żył ok a jak kupił bmw to rozbił sie po 2dniach więc coś w tym jest" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwers20RaDoM Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 no bez kitu cos w tym musi byc a ze bmw ma ponadprzecietna moc to sie domyslam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 ja tą zimą latałem swoja e34 nocą po miescie i po parkingach , placach powiem Ci ze jest genialnie ja np uwielbiam duze cięzkie auta i dla mnie przyjemnoscia jest krowe wprowadzic w poslizg i walczyc z nią . Moje 2 e36 byly miłe ale to juz jest w moim odczuciu troche plastik a e34 dla mnie to taka stara dobra twarda szkola BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 ..ale to juz jest w moim odczuciu troche plastik a e34 dla mnie to taka stara dobra twarda szkola BMW popieram, jakoś E30, E34, E32 to prawdziwa jakość BMW, późniejsze już coraz gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Tu się zgodzę że robią coraz większe plastiki- ostatnio miałem okazje jechać fokusem z 08r jako pasażer to wszędzie dźwięki po stuknieciu palcem plastik- puk puk Ale wracając do BMW starą szkołę kupuj- jak na początek proponował bym Tobie dwa modele 3er i 5er- 7er sobie odbuśc bo to duży statek jak na start. Latasz sam kup sobie 3er, z ludzikami często 5er- jeśli nie latałeś nigdy tylnim napędem i doświadczenia na drodze masz nie za dużo to więcej niż 2,0 bym nie brał. Ja latałem juz wszystkim modelami- 5er fajne na nasze drogi ciężka locha po dziurach przeleci, 3er bardziej zwinne ale dziurkę poczujesz, ale coś za coś. Wybór należy do Ciebie. Jak juz kupisz coś to pochwal się swym nabytkiem na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 http://motoryzacja.interia.pl/wydarzenie/uzywane/testy-samochodow-uzywanych/news/kupic-bmw-i-umrzec,1444369,3459 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi